BusGarraf, on trobar-nos i què t’oferim?

Spread the love

Vols una línia d’autobusos des de l’Aeroport de Barcelona cap a Sitges? Vols autobusos amb una àmplia disponibilitat horària per a anar a la ciutat de Barcelona? Descobreix BusGarraf, la teva companyia preferida d’autobusos.

Bus cap Sitges, Sant Pere de Ribes i altres poblacions costaneres

Si vols desplaçar-te amb comoditat cap a Barcelona, tria BusGarraf, t’oferim una àmplia varietat d’horaris i tarifes competitives; amb unes garanties de confort, i accessibilitat adaptada per a persones amb mobilitat reduïda, entre altres serveis.

Escolleix BusGarraf para desplaçar-te a Barcelona sense problemes.

Què et recomanem? A la nostra web podràs triar la teva ruta i itinerari per a què puguis planificar el teu trajecte amb facilitat.

Vols saber quin autobús has d’agafar des del teu lloc d’origen fins al lloc de destinació? Introdueix en el cercador, la data i els llocs, i trobaràs amb un sol clic l’horari que més s’ajusti a les teves necessitats, podràs consultar les parades i els horaris del teu recorregut.

Si estàs buscant una línia d’autobusos que et connecti amb el centre de Barcelona o l’Aeroport de Barcelona, confia amb BusGarraf i gaudeix de Barcelona sense agafar el cotxe.

busgarraf

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més