Una sensación de seguridad y confort durante tu viaje con BusGarraf.

Spread the love

BusGarraf és una companyia d’autobusos amb un llarg recorregut. Oferim la flota de vehicles més avançada en matèria de tecnologia, confort, seguretat i respecte pel medi ambient en tots els nostres serveis.

Flota de vehicles de BusGarraf

Tots els autobusos estan climatitzats i compten amb llums individuals de lectura, així com equip d’àudio i vídeo. Per descomptat, les butaques són inclinables i disposen de capçal i permetent suport als braços.

En quant a la seguretat, tots els vehicles disposen de sortides d’emergència i farmaciola equipada amb material de primers auxilis. La carrosseria és molt resistent als impactes, tant laterals com frontals, i té un arc de seguretat antideformacions i antibolcada.

A més, tenen limitador de velocitat a 90km per hora i frens amb retard hidràulic. Tots els vehicles estan sotmesos a un manteniment periòdic molt precís en tallers propis i els extintors també es revisen cada cert temps.

Durant els nostres anys d’experiència ens hem certificat en diferents normes ISO, que acrediten la qualitat dels serveis i el nostre compromís per la millora contínua. Tots els empleats estan qualificats i reben formació contínua.

En definitiva, a BusGarraf som una companyia en la qual es pot confiar per a realitzar de manera confortable i sense preocupacions els desplaçaments especials o del teu dia a dia. Si estàs interessat en els nostres serveis, posa’t en contacte amb nosaltres.

busgarraf

Notícies relacionades

Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

La ruta de senderisme des de Sant Pere de Ribes fins a Montgròs ofereix una experiència única per als qui gaudeixen de la naturalesa i l'aventura. Partint de l'encantador poble de Sant Pere de Ribes, conegut per la seva història i bellesa rural, els senderistes se...

llegeix més
Vine a gaudir de la Fira d’Abril, a Barcelona

Vine a gaudir de la Fira d’Abril, a Barcelona

La Fira d'Abril de Barcelona és un esdeveniment que celebra la cultura andalusa en terres catalanes. Encara que és originària de Sevilla, aquesta fira se celebra també a Barcelona, atraient a milers de persones cada any. Els visitants poden gaudir d'espectacles de...

llegeix més