Una sensación de seguridad y confort durante tu viaje con BusGarraf.

Spread the love

BusGarraf és una companyia d’autobusos amb un llarg recorregut. Oferim la flota de vehicles més avançada en matèria de tecnologia, confort, seguretat i respecte pel medi ambient en tots els nostres serveis.

Flota de vehicles de BusGarraf

Tots els autobusos estan climatitzats i compten amb llums individuals de lectura, així com equip d’àudio i vídeo. Per descomptat, les butaques són inclinables i disposen de capçal i permetent suport als braços.

En quant a la seguretat, tots els vehicles disposen de sortides d’emergència i farmaciola equipada amb material de primers auxilis. La carrosseria és molt resistent als impactes, tant laterals com frontals, i té un arc de seguretat antideformacions i antibolcada.

A més, tenen limitador de velocitat a 90km per hora i frens amb retard hidràulic. Tots els vehicles estan sotmesos a un manteniment periòdic molt precís en tallers propis i els extintors també es revisen cada cert temps.

Durant els nostres anys d’experiència ens hem certificat en diferents normes ISO, que acrediten la qualitat dels serveis i el nostre compromís per la millora contínua. Tots els empleats estan qualificats i reben formació contínua.

En definitiva, a BusGarraf som una companyia en la qual es pot confiar per a realitzar de manera confortable i sense preocupacions els desplaçaments especials o del teu dia a dia. Si estàs interessat en els nostres serveis, posa’t en contacte amb nosaltres.

busgarraf

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més