Una sensación de seguridad y confort durante tu viaje con BusGarraf.

Spread the love

BusGarraf és una companyia d’autobusos amb un llarg recorregut. Oferim la flota de vehicles més avançada en matèria de tecnologia, confort, seguretat i respecte pel medi ambient en tots els nostres serveis.

Flota de vehicles de BusGarraf

Tots els autobusos estan climatitzats i compten amb llums individuals de lectura, així com equip d’àudio i vídeo. Per descomptat, les butaques són inclinables i disposen de capçal i permetent suport als braços.

En quant a la seguretat, tots els vehicles disposen de sortides d’emergència i farmaciola equipada amb material de primers auxilis. La carrosseria és molt resistent als impactes, tant laterals com frontals, i té un arc de seguretat antideformacions i antibolcada.

A més, tenen limitador de velocitat a 90km per hora i frens amb retard hidràulic. Tots els vehicles estan sotmesos a un manteniment periòdic molt precís en tallers propis i els extintors també es revisen cada cert temps.

Durant els nostres anys d’experiència ens hem certificat en diferents normes ISO, que acrediten la qualitat dels serveis i el nostre compromís per la millora contínua. Tots els empleats estan qualificats i reben formació contínua.

En definitiva, a BusGarraf som una companyia en la qual es pot confiar per a realitzar de manera confortable i sense preocupacions els desplaçaments especials o del teu dia a dia. Si estàs interessat en els nostres serveis, posa’t en contacte amb nosaltres.

busgarraf

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més