Mercat ambulant dels dijous a Sitges

Spread the love

Una vegada a la setmana, entre les nou del matí i les dues de la tarda, la zona de Can Robert es veu revolucionada pel popular mercat ambulant dels dijous, al cor del poble costaner de Sitges. Si tens planejat visitar-ho, llavors BusGarraf és l’opció més recomanable per a arribar de manera ràpida, còmoda i segura.

Amb el Bus Barcelona – Sitges t’esperemen al Mercat ambulant dels dijous a Sitges

El bus Sitges és el teu aliat ideal si vols visitar el mercat ambulant setmanal dels dijous en qualsevol època de l’any. Allí podràs trobar llocs que ofereixen productes de tota mena, com a roba, fruites i verdures, flors i plantes o roba de llit i diferents accessoris.

Res millor que confiar en el servei de primera qualitat de BusGarraf per a reclinar el seient, mirar per la finestreta i gaudir al màxim del viatge.

Notícies relacionades

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Qualsevol dia és bo per a passar un dia amb ella, però per a celebrar el Dia de la Mare, et proposem diversos plans. A pocs quilòmetres de Barcelona hi ha molts municipis amb un gran encant, com, per exemple, Sitges o Sant Pere de Ribes, on pots gaudir d'un agradable...

llegeix més
Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

La ruta de senderisme des de Sant Pere de Ribes fins a Montgròs ofereix una experiència única per als qui gaudeixen de la naturalesa i l'aventura. Partint de l'encantador poble de Sant Pere de Ribes, conegut per la seva història i bellesa rural, els senderistes se...

llegeix més