Mercat ambulant dels dijous a Sitges

Spread the love

Una vegada a la setmana, entre les nou del matí i les dues de la tarda, la zona de Can Robert es veu revolucionada pel popular mercat ambulant dels dijous, al cor del poble costaner de Sitges. Si tens planejat visitar-ho, llavors BusGarraf és l’opció més recomanable per a arribar de manera ràpida, còmoda i segura.

Amb el Bus Barcelona – Sitges t’esperemen al Mercat ambulant dels dijous a Sitges

El bus Sitges és el teu aliat ideal si vols visitar el mercat ambulant setmanal dels dijous en qualsevol època de l’any. Allí podràs trobar llocs que ofereixen productes de tota mena, com a roba, fruites i verdures, flors i plantes o roba de llit i diferents accessoris.

Res millor que confiar en el servei de primera qualitat de BusGarraf per a reclinar el seient, mirar per la finestreta i gaudir al màxim del viatge.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més