8

Mercat ambulant dels dijous a Sitges

Spread the love

Una vegada a la setmana, entre les nou del matí i les dues de la tarda, la zona de Can Robert es veu revolucionada pel popular mercat ambulant dels dijous, al cor del poble costaner de Sitges. Si tens planejat visitar-ho, llavors BusGarraf és l’opció més recomanable per a arribar de manera ràpida, còmoda i segura.

Amb el Bus Barcelona – Sitges t’esperemen al Mercat ambulant dels dijous a Sitges

El bus Sitges és el teu aliat ideal si vols visitar el mercat ambulant setmanal dels dijous en qualsevol època de l’any. Allí podràs trobar llocs que ofereixen productes de tota mena, com a roba, fruites i verdures, flors i plantes o roba de llit i diferents accessoris.

Res millor que confiar en el servei de primera qualitat de BusGarraf per a reclinar el seient, mirar per la finestreta i gaudir al màxim del viatge.

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més