Mercat ambulant dels dijous a Sitges

Spread the love

Una vegada a la setmana, entre les nou del matí i les dues de la tarda, la zona de Can Robert es veu revolucionada pel popular mercat ambulant dels dijous, al cor del poble costaner de Sitges. Si tens planejat visitar-ho, llavors BusGarraf és l’opció més recomanable per a arribar de manera ràpida, còmoda i segura.

Amb el Bus Barcelona – Sitges t’esperemen al Mercat ambulant dels dijous a Sitges

El bus Sitges és el teu aliat ideal si vols visitar el mercat ambulant setmanal dels dijous en qualsevol època de l’any. Allí podràs trobar llocs que ofereixen productes de tota mena, com a roba, fruites i verdures, flors i plantes o roba de llit i diferents accessoris.

Res millor que confiar en el servei de primera qualitat de BusGarraf per a reclinar el seient, mirar per la finestreta i gaudir al màxim del viatge.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més