Mercat ambulant dels dijous a Sitges

Spread the love

Una vegada a la setmana, entre les nou del matí i les dues de la tarda, la zona de Can Robert es veu revolucionada pel popular mercat ambulant dels dijous, al cor del poble costaner de Sitges. Si tens planejat visitar-ho, llavors BusGarraf és l’opció més recomanable per a arribar de manera ràpida, còmoda i segura.

Amb el Bus Barcelona – Sitges t’esperemen al Mercat ambulant dels dijous a Sitges

El bus Sitges és el teu aliat ideal si vols visitar el mercat ambulant setmanal dels dijous en qualsevol època de l’any. Allí podràs trobar llocs que ofereixen productes de tota mena, com a roba, fruites i verdures, flors i plantes o roba de llit i diferents accessoris.

Res millor que confiar en el servei de primera qualitat de BusGarraf per a reclinar el seient, mirar per la finestreta i gaudir al màxim del viatge.

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més
Xatonada popular del Vendrell

Xatonada popular del Vendrell

La Xatonada popular del Vendrell torna, un any més, per a delectar els nostres paladars amb les millors versions d'aquest tradicional plat català: el xató. Aquest esdeveniment culinari anual convida a tota la comunitat a gaudir d'una celebració apassionant de la...

llegeix més