Millora la connexió de la línia entre Valls, El Vendrell i Calafell.

Spread the love

Des de fa unes setmanes està en funcionament l’ampliació de 2 noves expedicions d’anada i tornada de dilluns a divendres, que s’han sumat a les 4 expedicions d’anada i volta ja existents en la línia Valls-El Vendrell-Calafell.

Aquesta ampliació s’ha posat en marxa el 27 de març. Amb ella s’ha dut a terme una reorganització dels horaris del transport interurbà entre aquestes poblacions, afegint 4 expedicions més (dues d’anada i dues de tornada), a les quals ja existien, i oferint, per tant, una freqüència més àmplia de serveis als passatgers.

Els nous horaris d’aquesta línia, que connecta Valls i Calafell (des de l’estació d’autobusos de Valls fins a la Plaça de l’estació de Calafell) els pots consultar aquí.

Amb els nous horaris d’aquest servei de transport públic interurbà es permet als usuaris, fer connexió amb el servei ferroviari en l’estació de Sant Vicenç de Calders, i viatjar entre aquestes tres localitats de manera còmoda, ràpida i segura. Amb BusGarraf podràs desplaçar-te de manera sostenible i eficient, tant si treballes com si decideixes visitar qualsevol d’aquestes poblacions.

Si vius o vols visitar alguna d’aquestes localitats, et recomanem utilitzar aquest servei de transport públic interurbà de BusGarraf.

BusGarraf Valls El Vendrell Calafell

Notícies relacionades

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Qualsevol dia és bo per a passar un dia amb ella, però per a celebrar el Dia de la Mare, et proposem diversos plans. A pocs quilòmetres de Barcelona hi ha molts municipis amb un gran encant, com, per exemple, Sitges o Sant Pere de Ribes, on pots gaudir d'un agradable...

llegeix més
Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

Explora la sendera de Sant Pere de Ribes a Montgròs

La ruta de senderisme des de Sant Pere de Ribes fins a Montgròs ofereix una experiència única per als qui gaudeixen de la naturalesa i l'aventura. Partint de l'encantador poble de Sant Pere de Ribes, conegut per la seva història i bellesa rural, els senderistes se...

llegeix més