Millora la connexió de la línia entre Valls, El Vendrell i Calafell.

Spread the love

Des de fa unes setmanes està en funcionament l’ampliació de 2 noves expedicions d’anada i tornada de dilluns a divendres, que s’han sumat a les 4 expedicions d’anada i volta ja existents en la línia Valls-El Vendrell-Calafell.

Aquesta ampliació s’ha posat en marxa el 27 de març. Amb ella s’ha dut a terme una reorganització dels horaris del transport interurbà entre aquestes poblacions, afegint 4 expedicions més (dues d’anada i dues de tornada), a les quals ja existien, i oferint, per tant, una freqüència més àmplia de serveis als passatgers.

Els nous horaris d’aquesta línia, que connecta Valls i Calafell (des de l’estació d’autobusos de Valls fins a la Plaça de l’estació de Calafell) els pots consultar aquí.

Amb els nous horaris d’aquest servei de transport públic interurbà es permet als usuaris, fer connexió amb el servei ferroviari en l’estació de Sant Vicenç de Calders, i viatjar entre aquestes tres localitats de manera còmoda, ràpida i segura. Amb BusGarraf podràs desplaçar-te de manera sostenible i eficient, tant si treballes com si decideixes visitar qualsevol d’aquestes poblacions.

Si vius o vols visitar alguna d’aquestes localitats, et recomanem utilitzar aquest servei de transport públic interurbà de BusGarraf.

BusGarraf Valls El Vendrell Calafell

Notícies relacionades

Castells en la Costa del Garraf 

Castells en la Costa del Garraf 

Si ets un apassionat/a de la història o simplement t'agrada conèixer, en profunditat, els llocs que visites, deixa'ns revelar-te el que et tenim preparat. Et portem tres castells d'allò més interessants, perquè puguis descobrir les arrels i vivències que relaten...

llegeix més
Viu l’art i la cultura a Vilanova i la Geltrú 

Viu l’art i la cultura a Vilanova i la Geltrú 

Vilanova i la Geltrú sempre té plans i esdeveniments culturals dels més temptadors. A continuació, t'ensenyarem els més importants i populars, perquè no et perdis cap. Et ve de gust descobrir més? Deixa'ns revelar-te tots els detalls.  Aquestes són les festes...

llegeix més
Un dia a Barcelona

Un dia a Barcelona

Si vols passar un dia a Barcelona i estàs a Vilanova i la Geltrú, no dubtis a consultar tots els horaris disponibles en la nostra web, per a poder arribar d'una forma còmoda i sostenible a la Ciutat Comtal. Amb la línia e15.1 Vilanova i la Geltrú - Barcelona disposes...

llegeix més