Millora la connexió de la línia entre Valls, El Vendrell i Calafell.

Spread the love

Des de fa unes setmanes està en funcionament l’ampliació de 2 noves expedicions d’anada i tornada de dilluns a divendres, que s’han sumat a les 4 expedicions d’anada i volta ja existents en la línia Valls-El Vendrell-Calafell.

Aquesta ampliació s’ha posat en marxa el 27 de març. Amb ella s’ha dut a terme una reorganització dels horaris del transport interurbà entre aquestes poblacions, afegint 4 expedicions més (dues d’anada i dues de tornada), a les quals ja existien, i oferint, per tant, una freqüència més àmplia de serveis als passatgers.

Els nous horaris d’aquesta línia, que connecta Valls i Calafell (des de l’estació d’autobusos de Valls fins a la Plaça de l’estació de Calafell) els pots consultar aquí.

Amb els nous horaris d’aquest servei de transport públic interurbà es permet als usuaris, fer connexió amb el servei ferroviari en l’estació de Sant Vicenç de Calders, i viatjar entre aquestes tres localitats de manera còmoda, ràpida i segura. Amb BusGarraf podràs desplaçar-te de manera sostenible i eficient, tant si treballes com si decideixes visitar qualsevol d’aquestes poblacions.

Si vius o vols visitar alguna d’aquestes localitats, et recomanem utilitzar aquest servei de transport públic interurbà de BusGarraf.

BusGarraf Valls El Vendrell Calafell

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més