Aparca el cotxe i gaudeix del bus nocturn cap a Barcelona.

Spread the love

Deixa el teu cotxe aparcat i puja’t a BusGarraf. Veuràs que no hi ha res millor que asseure’s en un seient còmode, escoltar la teva música preferida o llegir un llibre mentre avances cap al teu destí. Relaxa’t i gaudeix del trajecte sense haver de conduir.

Si necessites connectar les ciutats de Vilanova i Barcelona a la nit, l’alternativa més adequada és el bus nocturn de BusGarraf. Tens a la teva disposició una gran varietat d’horaris i parades distribuïdes al llarg dels més de deu municipis que es troben en el recorregut: Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Canyelles, Olèrdola, Vilafranca del Penedès i l’Aeroport de Barcelona, estan connectades per aquesta línia.

Bus nocturn Barcelona

Si vius o et trobes de pas a Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú o Vilafranca del Penedès, llavors el bus nocturn Barcelona et permetrà viatjar de manera segura i confortable cap al teu destí. Descàrrega els nostres horaris i parades a la web.

Bus Barcelona Vilanova

Si vols viatjar en sentit contrari, és a dir des de Barcelona fins a Vilanova i la Geltrú, també pots pensar en viatjar còmodament amb el bus nocturn. El nostre personal et portarà al teu destí.

Oblida’t del trànsit, aparca el teu cotxe i viatja amb el millor servei de transport. BusGarraf, amb una llarga trajectòria en el sector, és una garantia de confiança.

bus Barcelona Vilanova

Notícies relacionades

Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més
Assisteix al ‘Calafell Fire Festival’, amb BusGarraf

Assisteix al ‘Calafell Fire Festival’, amb BusGarraf

En el municipi de Calafell, situat a la província de Tarragona, se celebra el "Calafell Fire Festival". Es tracta d'un festival de foc on els protagonistes són les diferents agrupacions que realitzaran l'encesa. Amb les línies regulars de BusGarraf, desplaça't fins a...

llegeix més
Explorant l’encantadora Costa del Garraf

Explorant l’encantadora Costa del Garraf

Situada a la província de Barcelona, trobem la Costa del Garraf, formada per municipis com Sant Pere de Ribes, Cubelles, Vilanova i la Geltrú i Sitges, entre altres. Amb les seves platges de sorra fina i aigües cristal·lines, aquest destí és ideal per a descansar i...

llegeix més