Aparca el cotxe i gaudeix del bus nocturn cap a Barcelona.

Spread the love

Deixa el teu cotxe aparcat i puja’t a BusGarraf. Veuràs que no hi ha res millor que asseure’s en un seient còmode, escoltar la teva música preferida o llegir un llibre mentre avances cap al teu destí. Relaxa’t i gaudeix del trajecte sense haver de conduir.

Si necessites connectar les ciutats de Vilanova i Barcelona a la nit, l’alternativa més adequada és el bus nocturn de BusGarraf. Tens a la teva disposició una gran varietat d’horaris i parades distribuïdes al llarg dels més de deu municipis que es troben en el recorregut: Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Canyelles, Olèrdola, Vilafranca del Penedès i l’Aeroport de Barcelona, estan connectades per aquesta línia.

Bus nocturn Barcelona

Si vius o et trobes de pas a Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú o Vilafranca del Penedès, llavors el bus nocturn Barcelona et permetrà viatjar de manera segura i confortable cap al teu destí. Descàrrega els nostres horaris i parades a la web.

Bus Barcelona Vilanova

Si vols viatjar en sentit contrari, és a dir des de Barcelona fins a Vilanova i la Geltrú, també pots pensar en viatjar còmodament amb el bus nocturn. El nostre personal et portarà al teu destí.

Oblida’t del trànsit, aparca el teu cotxe i viatja amb el millor servei de transport. BusGarraf, amb una llarga trajectòria en el sector, és una garantia de confiança.

bus Barcelona Vilanova

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més