Aparca el cotxe i gaudeix del bus nocturn cap a Barcelona.

Spread the love

Deixa el teu cotxe aparcat i puja’t a BusGarraf. Veuràs que no hi ha res millor que asseure’s en un seient còmode, escoltar la teva música preferida o llegir un llibre mentre avances cap al teu destí. Relaxa’t i gaudeix del trajecte sense haver de conduir.

Si necessites connectar les ciutats de Vilanova i Barcelona a la nit, l’alternativa més adequada és el bus nocturn de BusGarraf. Tens a la teva disposició una gran varietat d’horaris i parades distribuïdes al llarg dels més de deu municipis que es troben en el recorregut: Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Canyelles, Olèrdola, Vilafranca del Penedès i l’Aeroport de Barcelona, estan connectades per aquesta línia.

Bus nocturn Barcelona

Si vius o et trobes de pas a Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú o Vilafranca del Penedès, llavors el bus nocturn Barcelona et permetrà viatjar de manera segura i confortable cap al teu destí. Descàrrega els nostres horaris i parades a la web.

Bus Barcelona Vilanova

Si vols viatjar en sentit contrari, és a dir des de Barcelona fins a Vilanova i la Geltrú, també pots pensar en viatjar còmodament amb el bus nocturn. El nostre personal et portarà al teu destí.

Oblida’t del trànsit, aparca el teu cotxe i viatja amb el millor servei de transport. BusGarraf, amb una llarga trajectòria en el sector, és una garantia de confiança.

bus Barcelona Vilanova

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més
Xatonada popular del Vendrell

Xatonada popular del Vendrell

La Xatonada popular del Vendrell torna, un any més, per a delectar els nostres paladars amb les millors versions d'aquest tradicional plat català: el xató. Aquest esdeveniment culinari anual convida a tota la comunitat a gaudir d'una celebració apassionant de la...

llegeix més