Aparca el cotxe i gaudeix del bus nocturn cap a Barcelona.

Spread the love

Deixa el teu cotxe aparcat i puja’t a BusGarraf. Veuràs que no hi ha res millor que asseure’s en un seient còmode, escoltar la teva música preferida o llegir un llibre mentre avances cap al teu destí. Relaxa’t i gaudeix del trajecte sense haver de conduir.

Si necessites connectar les ciutats de Vilanova i Barcelona a la nit, l’alternativa més adequada és el bus nocturn de BusGarraf. Tens a la teva disposició una gran varietat d’horaris i parades distribuïdes al llarg dels més de deu municipis que es troben en el recorregut: Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Canyelles, Olèrdola, Vilafranca del Penedès i l’Aeroport de Barcelona, estan connectades per aquesta línia.

Bus nocturn Barcelona

Si vius o et trobes de pas a Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú o Vilafranca del Penedès, llavors el bus nocturn Barcelona et permetrà viatjar de manera segura i confortable cap al teu destí. Descàrrega els nostres horaris i parades a la web.

Bus Barcelona Vilanova

Si vols viatjar en sentit contrari, és a dir des de Barcelona fins a Vilanova i la Geltrú, també pots pensar en viatjar còmodament amb el bus nocturn. El nostre personal et portarà al teu destí.

Oblida’t del trànsit, aparca el teu cotxe i viatja amb el millor servei de transport. BusGarraf, amb una llarga trajectòria en el sector, és una garantia de confiança.

bus Barcelona Vilanova

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més