Ja tenim aquí la Festa Major de Gràcia de Barcelona

Spread the love

Com cada estiu, Barcelona es vesteix de festa per celebrar un dels seus esdeveniments més emblemàtics: la Festa Major de Gràcia. Des de BusGarraf, el teu aliat de confiança en transport, et convidem a submergir-te en aquesta experiència inoblidable, que tindrà lloc del 15 al 21 d’agost de 2023.

Amb la nostra línia bus nocturn Barcelona, podràs gaudir de la vibrant vida nocturna de la Festa Major sense preocupar-te pel desplaçament. Brindem un servei segur, còmode i adaptat als teus horaris, perquè només et centris en gaudir de cada moment.

Descarrega aquí els horaris i parades.

I si resideixes o planeges desplaçar-te des de Vilanova i la Geltrú, el nostre bus Barcelona Vilanova és la teva millor opció. Disposem de diverses parades i horaris en aquesta localitat, perquè puguis tenir un viatge sense complicacions i arribis a la Festa Major de Gràcia, amb la major comoditat i seguretat.

Descarrega aquí els horaris i parades.

La Festa Major de Gràcia és un esdeveniment de color, art i tradició. Durant una setmana, els carrers del barri de Gràcia es converteixen en un autèntic museu a l’aire lliure, amb concerts, activitats infantils, tallers, menjars populars i la mítica competició de carrers decorats, amb estil únic, gràcies a la imaginació i dedicació dels seus habitants.

Amb BusGarraf, aquesta increïble festa és a l’abast de tots. Et convidem a sumar-te a la celebració, a viure l’autèntica cultura catalana i a gaudir de la Festa Major, en tota la seva magnitud.

bus barcelona vilanova

Notícies relacionades

Explora el passat de Sitges

Explora el passat de Sitges

Et proposem un recorregut ple d'història per Sitges, una de les ciutats costaneres més boniques de Catalunya. Aquesta localitat és coneguda pel seu valor cultural i artístic que ha perdurat en les seves avingudes i edificis al llarg dels anys. Per aquest motiu,...

llegeix més