Ja tenim aquí la Festa Major de Gràcia de Barcelona

Spread the love

Com cada estiu, Barcelona es vesteix de festa per celebrar un dels seus esdeveniments més emblemàtics: la Festa Major de Gràcia. Des de BusGarraf, el teu aliat de confiança en transport, et convidem a submergir-te en aquesta experiència inoblidable, que tindrà lloc del 15 al 21 d’agost de 2023.

Amb la nostra línia bus nocturn Barcelona, podràs gaudir de la vibrant vida nocturna de la Festa Major sense preocupar-te pel desplaçament. Brindem un servei segur, còmode i adaptat als teus horaris, perquè només et centris en gaudir de cada moment.

Descarrega aquí els horaris i parades.

I si resideixes o planeges desplaçar-te des de Vilanova i la Geltrú, el nostre bus Barcelona Vilanova és la teva millor opció. Disposem de diverses parades i horaris en aquesta localitat, perquè puguis tenir un viatge sense complicacions i arribis a la Festa Major de Gràcia, amb la major comoditat i seguretat.

Descarrega aquí els horaris i parades.

La Festa Major de Gràcia és un esdeveniment de color, art i tradició. Durant una setmana, els carrers del barri de Gràcia es converteixen en un autèntic museu a l’aire lliure, amb concerts, activitats infantils, tallers, menjars populars i la mítica competició de carrers decorats, amb estil únic, gràcies a la imaginació i dedicació dels seus habitants.

Amb BusGarraf, aquesta increïble festa és a l’abast de tots. Et convidem a sumar-te a la celebració, a viure l’autèntica cultura catalana i a gaudir de la Festa Major, en tota la seva magnitud.

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més