Visita Sitges i gaudeix de Santa Tecla 2023

Spread the love

Enguany no pots perdre’t la celebració de Santa Tecla a Sitges, una experiència cultural i festiva única. Aquesta ciutat costanera, coneguda per les seves precioses platges i la seva animada vida nocturna, també és llar d’algunes de les festes més vibrants de Catalunya.

Com arribar a Sitges?

Ja sigui com a turista o resident de Barcelona, BusGarraf t’ofereix la millor opció per a arribar a Sitges, còmodament, en el bus e16. La nostra flota d’autobusos ofereix un servei de qualitat, perfectament equipats, complint totes les disposicions vigents.

Descàrrega aquí els nostres horaris.

Festes de Santa Tecla

Celebra Santa Tecla 2023, la festa major “petita” de Sitges, des del 14 al 25 de setembre, un dels esdeveniments que converteixen Sitges en un lloc màgic. Des de processons, balls, capgrossos i gegants, fins a focs artificials.

Transport nocturn a Sitges

No et preocupis si planeges quedar-te fins a tarda gaudint de les festivitats. Bus nocturn Sitges et brinda la possibilitat de tornar, ja sigui al teu allotjament a Sitges o de tornada a Barcelona.

Descàrrega aquí els nostres horaris.

No ho dubtis més, bus Sitges t’ofereix totes les facilitats perquè gaudis de Santa Tecla 2023, al màxim.

bus nocturno sitges

Notícies relacionades

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

A l'encantadora comarca del Garraf, la qual es troba envoltada per les càlides aigües del mar Mediterrani, trobem ciutats com, per exemple, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges, així com Vilanova i la Geltrú. Pots desplaçar-te, còmodament, fins a aquestes...

llegeix més