Visita Sitges i gaudeix de Santa Tecla 2023

Spread the love

Enguany no pots perdre’t la celebració de Santa Tecla a Sitges, una experiència cultural i festiva única. Aquesta ciutat costanera, coneguda per les seves precioses platges i la seva animada vida nocturna, també és llar d’algunes de les festes més vibrants de Catalunya..

Com arribar a Sitges?

Ja sigui com a turista o resident de Barcelona, BusGarraf t’ofereix la millor opció per a arribar a Sitges, còmodament, amb el bus e16. La nostra flota d’autobusos ofereix un servei de qualitat, perfectament equipats, complint totes les disposicions vigents.

Descarrega aquí els nostres horaris.

Festes de Santa Tecla

Celebra Santa Tecla 2023, la festa major “petita” de Sitges, des del 14 al 25 de setembre, un dels esdeveniments que converteixen Sitges en un lloc màgic. Des de processons, balls, capgrossos i gegants, fins a focs artificials.

Transport nocturn a Sitges

No et preocupis si planeges quedar-te fins tard gaudint de les festivitats. Bus nocturn Sitges et brinda la possibilitat de tornar, ja sigui al teu allotjament a Sitges o de tornada a Barcelona.

Descarrega aquí els nostres horaris.

No ho dubtis més, bus Sitges t’ofereix totes les facilitats perquè gaudeixis de Santa Tecla 2023, al màxim.

bus nocturno sitges

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més