El Trencanous arriba a Valls

Spread the love

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l’obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l’Ajuntament de Valls. Amb les línies de BusGarraf, pots desplaçar-te fins a Valls des del Vendrell o Calafell, amb tot el confort i seguretat. 

Tot un clàssic internacional

‘El Trencanous’ narra una història protagonitzada pel príncep Trencanous, la nova joguina de Nadal de la jove Marie Stahlbaum, que cobra vida i ha de fer front a una gran batalla contra el Rei Ratolí, en un món màgic ple de fantasia i romanç, replet de criatures. 

Amb aquest magnífic espectacle podràs traslladar-te al regne de fantasia d’aquest conte de Nadal, gràcies a les increïbles coreografies i actuacions dels solistes i del cos de ball.

BusGarraf et porta fins al ballet

La línia Valls – El Vendrell – Calafell és una opció ideal per arribar, sense preocupar-te per res, fins a aquest magnífic ballet clàssic, des de localitats com Calafell, Sant Vicenç de CaldersEl Vendrell. BusGarraf posa a la teva disposició la seva pàgina web, on trobaràs tota la informació detallada sobre les rutes i horaris disponibles.

Notícies relacionades

Explora el passat de Sitges

Explora el passat de Sitges

Et proposem un recorregut ple d'història per Sitges, una de les ciutats costaneres més boniques de Catalunya. Aquesta localitat és coneguda pel seu valor cultural i artístic que ha perdurat en les seves avingudes i edificis al llarg dels anys. Per aquest motiu,...

llegeix més