El Trencanous arriba a Valls

Spread the love

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l’obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l’Ajuntament de Valls. Amb les línies de BusGarraf, pots desplaçar-te fins a Valls des del Vendrell o Calafell, amb tot el confort i seguretat. 

Tot un clàssic internacional

‘El Trencanous’ narra una història protagonitzada pel príncep Trencanous, la nova joguina de Nadal de la jove Marie Stahlbaum, que cobra vida i ha de fer front a una gran batalla contra el Rei Ratolí, en un món màgic ple de fantasia i romanç, replet de criatures. 

Amb aquest magnífic espectacle podràs traslladar-te al regne de fantasia d’aquest conte de Nadal, gràcies a les increïbles coreografies i actuacions dels solistes i del cos de ball.

BusGarraf et porta fins al ballet

La línia Valls – El Vendrell – Calafell és una opció ideal per arribar, sense preocupar-te per res, fins a aquest magnífic ballet clàssic, des de localitats com Calafell, Sant Vicenç de CaldersEl Vendrell. BusGarraf posa a la teva disposició la seva pàgina web, on trobaràs tota la informació detallada sobre les rutes i horaris disponibles.

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més