Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Spread the love

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra litoral que li dona un toc més muntanyenc.

Com és la platja de Cunit?

Una característica que crida l’atenció a aquells que visiten Cunit és la forma en la qual estan fraccionades les seves platges. Protegides per 7 espigons, el litoral queda dividit en 8 petites cales que, en el seu total, sumen 2,5 quilòmetres de costa de sorra fina. Els espigons 1, 2 i 3 pertanyen a la platja de Cunit Ponent i la resta, fins al 7, a la platja Cunit Llevant.

En temporada d’estiu, la platja Cunit Llevant disposa de diferents serveis com a dutxes, socorristes i lavabos. A més, trobaràs restaurants en el passeig marítim per a gaudir de la rica gastronomia que ofereix la localitat.

Com arribar a Cunit?

BusGarraf posa a la teva disposició les seves línies regulars Camils – Vilanova – Cubelles – Cunit, Vilanova i la Geltrú – Tarragona i Vilanova i la Geltrú – El Vendrell perquè puguis desplaçar-te, còmodament, fins a Cunit. Pots consultar els horaris en la nostra pàgina web.

Notícies relacionades

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

A l'encantadora comarca del Garraf, la qual es troba envoltada per les càlides aigües del mar Mediterrani, trobem ciutats com, per exemple, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges, així com Vilanova i la Geltrú. Pots desplaçar-te, còmodament, fins a aquestes...

llegeix més