Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Spread the love

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra litoral que li dona un toc més muntanyenc.

Com és la platja de Cunit?

Una característica que crida l’atenció a aquells que visiten Cunit és la forma en la qual estan fraccionades les seves platges. Protegides per 7 espigons, el litoral queda dividit en 8 petites cales que, en el seu total, sumen 2,5 quilòmetres de costa de sorra fina. Els espigons 1, 2 i 3 pertanyen a la platja de Cunit Ponent i la resta, fins al 7, a la platja Cunit Llevant.

En temporada d’estiu, la platja Cunit Llevant disposa de diferents serveis com a dutxes, socorristes i lavabos. A més, trobaràs restaurants en el passeig marítim per a gaudir de la rica gastronomia que ofereix la localitat.

Com arribar a Cunit?

BusGarraf posa a la teva disposició les seves línies regulars Camils – Vilanova – Cubelles – Cunit, Vilanova i la Geltrú – Tarragona i Vilanova i la Geltrú – El Vendrell perquè puguis desplaçar-te, còmodament, fins a Cunit. Pots consultar els horaris en la nostra pàgina web.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més