BusGarraf et porta al Primavera Sound de Barcelona

Spread the love

Torna el festival per excel·lència a la primavera a Barcelona! El Primavera Sound compta amb un cartell de més de quatre-cents artistes de diferents gèneres musicals, com el pop, rock, urbà i electrònic. BusGarraf posa a la teva disposició els seus autobusos per a desplaçar-te d’una forma sostenible, fins a la Ciutat Comtal.

Tot el que has de saber sobre el festival

La 22a edició del festival es durà a terme del 29 de maig al 2 de juny en el Parc del Fòrum, de Barcelona. En el primer dia d’esdeveniment, el 29 de maig, se celebra la jornada inaugural, amb entrada gratuïta, i es podrà trobar grups com Phoenix i Stella Maris, entre altres.

En cada temporada, l’esdeveniment aconsegueix atreure a milers de persones, incrementant la xifra d’assistents any rere any. En l’edició anterior, l’esdeveniment va aconseguir reunir a prop de 253.000 espectadors.

Com arribar al Primavera Sound de Barcelona

BusGarraf posa a la teva disposició les seves línies regulars perquè puguis desplaçar-te fins a la capital catalana, des de localitats com Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Sitges i Les Roquetes.

Pots triar les línies Sant Pere de Ribes – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – Barcelona o Sitges – Barcelona; així com l’autobús nocturn, per a tornar, de manera fàcil i còmoda.

Notícies relacionades

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

Destinacions que et sorprendran de la comarca del Garraf

A l'encantadora comarca del Garraf, la qual es troba envoltada per les càlides aigües del mar Mediterrani, trobem ciutats com, per exemple, Canyelles, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Sitges, així com Vilanova i la Geltrú. Pots desplaçar-te, còmodament, fins a aquestes...

llegeix més