BusGarraf et porta al Primavera Sound de Barcelona

Spread the love

Torna el festival per excel·lència a la primavera a Barcelona! El Primavera Sound compta amb un cartell de més de quatre-cents artistes de diferents gèneres musicals, com el pop, rock, urbà i electrònic. BusGarraf posa a la teva disposició els seus autobusos per a desplaçar-te d’una forma sostenible, fins a la Ciutat Comtal.

Tot el que has de saber sobre el festival

La 22a edició del festival es durà a terme del 29 de maig al 2 de juny en el Parc del Fòrum, de Barcelona. En el primer dia d’esdeveniment, el 29 de maig, se celebra la jornada inaugural, amb entrada gratuïta, i es podrà trobar grups com Phoenix i Stella Maris, entre altres.

En cada temporada, l’esdeveniment aconsegueix atreure a milers de persones, incrementant la xifra d’assistents any rere any. En l’edició anterior, l’esdeveniment va aconseguir reunir a prop de 253.000 espectadors.

Com arribar al Primavera Sound de Barcelona

BusGarraf posa a la teva disposició les seves línies regulars perquè puguis desplaçar-te fins a la capital catalana, des de localitats com Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, Sitges i Les Roquetes.

Pots triar les línies Sant Pere de Ribes – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – Barcelona o Sitges – Barcelona; així com l’autobús nocturn, per a tornar, de manera fàcil i còmoda.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més