Balla i gaudeix a la Festa Major d’Entitats – FME 2023

Spread the love

La Festa Major d’Entitats (FME) 2023 es presenta enguany més emocionant i plena de sorpreses. Aquesta celebració tindrà lloc del 27 de juliol al 5 d’agost a Vilanova i la Geltrú. Preparat per a la diversió? Deixa que BusGarraf et porti!

Com arribar a la FME 2023 amb BusGarraf

La millor manera d’arribar a temps a la FME 2023 és amb el bus barcelona vilanova. En BusGarraf oferim un servei de qualitat, amb autocars còmodes i assegurances, que compleixen amb totes les disposicions vigents. Simplement deixa’t portar.

Bus E15.2: La teva ruta directa a la festa

Si vius a Barcelona i no et vols perdre aquest esdeveniment, pots arribar a la nostra línia bus e15.2 amb horaris flexibles i parades situades a la ciutat comtal.

Descarrega aquí el nostre recorregut i horaris.

El Bus Nocturn Barcelona: Per no perdre’t ni un instant de la festa

La FME 2023 promet llargues nits plenes d’alegria, música i diversió. Per això, el nostre bus nocturn barcelona es troba llest per portar-te de tornada a casa de manera segura una vegada que la festa finalitzi, d’una forma còmoda i segura.

Descarrega aquí el nostre recorregut i horaris.

La FME 2023 es perfila com una experiència inoblidable. No deixis que les preocupacions de transport entelin la teva diversió. En BusGarraf, estem llestos per portar-te a la FME 2023.

bus e15.2

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més