Balla i gaudeix a la Festa Major d’Entitats – FME 2023

Spread the love

La Festa Major d’Entitats (FME) 2023 es presenta enguany més emocionant i plena de sorpreses. Aquesta celebració tindrà lloc del 27 de juliol al 5 d’agost a Vilanova i la Geltrú. Preparat per a la diversió? Deixa que BusGarraf et porti!

Com arribar a la FME 2023 amb BusGarraf

La millor manera d’arribar a temps a la FME 2023 és amb el bus barcelona vilanova. En BusGarraf oferim un servei de qualitat, amb autocars còmodes i assegurances, que compleixen amb totes les disposicions vigents. Simplement deixa’t portar.

Bus E15.2: La teva ruta directa a la festa

Si vius a Barcelona i no et vols perdre aquest esdeveniment, pots arribar a la nostra línia bus e15.2 amb horaris flexibles i parades situades a la ciutat comtal.

Descarrega aquí el nostre recorregut i horaris.

El Bus Nocturn Barcelona: Per no perdre’t ni un instant de la festa

La FME 2023 promet llargues nits plenes d’alegria, música i diversió. Per això, el nostre bus nocturn barcelona es troba llest per portar-te de tornada a casa de manera segura una vegada que la festa finalitzi, d’una forma còmoda i segura.

Descarrega aquí el nostre recorregut i horaris.

La FME 2023 es perfila com una experiència inoblidable. No deixis que les preocupacions de transport entelin la teva diversió. En BusGarraf, estem llestos per portar-te a la FME 2023.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més