Bus nocturn a Barcelona i rodalia Sitges.

Spread the love

El bus nocturn és una de les millors opcions per a desplaçar-te amb la nostra línia Barcelona Sitges.

Bus Barcelona Vilanova amb total confort

A BusGarraf comptem amb una gran varietat de rutes entre les quals s’inclou el bus Barcelona Vilanova. Una dels principals avantatges que tens a la teva disposició és que pots utilitzar els bitllets del sistema ATM BARCELONA, integrats amb altres mitjans de transport.

Així mateix, disposem d’un autobús que et connecta amb l’Aeroport en plena matinada i  et permet optar pels primers vols del matí si t’agrada o tens la necessitat de viatjar a una hora molt primerenca.

El bus de Barcelona a Vilanova et dona l’oportunitat de desplaçar-te a la Ciutat Comtal per a realitzar qualsevol tipus d’activitat i tornar a la teva llar còmodament amb autobús. Ens esforcem per oferir-te la millor experiència de transport innovant en els nostres vehicles. En els nostres seients aniràs molt còmode i comptaràs amb espai perquè puguis descansar.

Com a conclusió, la ruta de l’Aeroport de Barcelona cap a la Costa del Garraf és una de les millors comunicacions entre el Prat de Llobregat i tota la zona del Garraf, ja que parem en totes les ciutats de la comarca del Garraf perquè puguis arribar al teu destí d’una manera còmoda.

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més