BusGarraf: Lloguer d’autobús per a empreses.

Spread the love

El trasllat del personal de la teva empresa és un aspecte important que s’ha d’afrontar amb absoluta responsabilitat i serietat. No sols per a garantir el compliment dels horaris sinó també per a assegurar un viatge còmode, segur i confortable.

Com tenim clar que el personal és una part fonamental de tota companyia, oferim un exclusiu servei de lloguer d’autobús per a empreses.

Serveis de trasllat

Amb una extensa experiència, a BusGarraf coneixem les necessitats del mercat i per aquest motiu oferim un paquet de serveis de trasllat que s’ajusten a totes les necessitats.

Així doncs, comptem amb autobusos moderns, equipats amb l’última tecnologia i totes les comoditats per a convencions, congressos, reunions, trasllats a l’aeroport i transport diari de treballadors, entre altres alternatives.

Els pressupostos es sol·liciten a través del nostre lloc web, completant un senzill formulari de contacte. Accedeix ara!

Serveis de transport públic

BusGarraf ofereix una àmplia varietat de serveis de transport públic a Tarragona, Vilanova i Barcelona, entre altres localitats, amb més de deu línies que connecten tota la regió.

Bus e15.2

Una de les opcions més triades el servei de línia regular e15.2, que connecta la Plaça Eduard Maristany de Vilanova amb la Plaça Francesc Macià, a Barcelona.

Bus e16

Una altra de les alternatives més populars és el bus e16, que va des del Càmping de Sitges fins a la Gran Via 588, al centre de Barcelona.

busgarraf

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més