BusGarraf: Lloguer d’autobús per a empreses.

Spread the love

El trasllat del personal de la teva empresa és un aspecte important que s’ha d’afrontar amb absoluta responsabilitat i serietat. No sols per a garantir el compliment dels horaris sinó també per a assegurar un viatge còmode, segur i confortable.

Com tenim clar que el personal és una part fonamental de tota companyia, oferim un exclusiu servei de lloguer d’autobús per a empreses.

Serveis de trasllat

Amb una extensa experiència, a BusGarraf coneixem les necessitats del mercat i per aquest motiu oferim un paquet de serveis de trasllat que s’ajusten a totes les necessitats.

Així doncs, comptem amb autobusos moderns, equipats amb l’última tecnologia i totes les comoditats per a convencions, congressos, reunions, trasllats a l’aeroport i transport diari de treballadors, entre altres alternatives.

Els pressupostos es sol·liciten a través del nostre lloc web, completant un senzill formulari de contacte. Accedeix ara!

Serveis de transport públic

BusGarraf ofereix una àmplia varietat de serveis de transport públic a Tarragona, Vilanova i Barcelona, entre altres localitats, amb més de deu línies que connecten tota la regió.

Bus e15.2

Una de les opcions més triades el servei de línia regular e15.2, que connecta la Plaça Eduard Maristany de Vilanova amb la Plaça Francesc Macià, a Barcelona.

Bus e16

Una altra de les alternatives més populars és el bus e16, que va des del Càmping de Sitges fins a la Gran Via 588, al centre de Barcelona.

busgarraf

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més