BusGarraf et porta a córrer la Mitja Marató de Sitges

Spread the love

Si t’agrada el món de l’esport, el diumenge, 14 de gener, a Sitges, prepara’t per a la 40a edició de la Mitja Marató i el 12è Quart de Marató. La carrera tindrà lloc al Passeig Marítim, que ens regala unes fascinants vistes pels seus carrers, gaudint més d’aquesta competició. La Mitja Marató comença a les 9.00 hores. Més tard, el Quart de Marató, a les 10.00 hores. La sortida és al Passeig Marítim i, la meta, al Passeig de La Ribera.  

Hi ha millor manera de començar l’any?

Per als més atletes, el recorregut de la Mitja Marató consta d’un circuit de 21.098 metres. D’altra banda, per als principiants, el Quart de Marató consisteix en un recorregut de 10.549 metres. Es tracta d’una carrera solidària de OCULARIS, una ONGD de Sitges, de l’Hospital Sant Joan de Déu.  

Als participants de la carrera els donaran samarreta tècnica, medalla commemorativa i una bossa amb productes de patrocinadors i col·laboradors. Finalment, es farà lliurament dels trofeus als tres primers classificats, femenins i masculins, de cadascuna de les categories.

Vine a Sitges, amb BusGarraf

No has de preocupar-te pel transport, BusGarraf és a la teva disposició. Desplaça’t amb les nostres línies e.16 i Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge per arribar fins a Sitges. Si ets a una altra localitat, pots consultar els horaris i parades a la nostra pàgina web.

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més