BusGarraf et porta a la Cursa de la dona de Calafell

Spread the love

El dia 5 de novembre, a partir de les 10.30 h, se celebra, a Calafell, la Cursa de la dona. Aquest esdeveniment és de caràcter no competitiu i el seu recorregut té una longitud de 4 km. El cost d’inscripció per persona és de 10 €, i va destinat, de manera solidària, a la recerca sobre el càncer de mama.  

En què consisteix la cursa?

Com el seu propi nom indica, és una carrera en la qual participen, només, les dones, i té com a finalitat visualitzar i motivar les dones a participar en el món de l’esport.  

La carrera s’inicia a les 11.00 h, des del Port de Segur de Calafell. Prèviament, a les 10.30 h, es realitza un escalfament amb una classe de Zumba.  

Com arribar a Calafell?

BusGarraf t’ofereix la línia Vilanova i la Geltrú – El Vendrell, amb parada a Cubelles, Cunit, Segur de Calafell (localitat de la cursa) i Calafell. Aquesta línia ofereix un servei eficient i amb àmplia oferta d’horaris.  

Si la teva localitat d’origen és Tarragona, tens a la teva disposició la línia Vilanova i la Geltrú – Tarragona, que també fa parada en Segur de Calafell. Pots consultar els seus horaris i totes les seves parades a la pàgina web. 

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més