BusGarraf et porta a la Cursa de la dona de Calafell

Spread the love

El dia 5 de novembre, a partir de les 10.30 h, se celebra, a Calafell, la Cursa de la dona. Aquest esdeveniment és de caràcter no competitiu i el seu recorregut té una longitud de 4 km. El cost d’inscripció per persona és de 10 €, i va destinat, de manera solidària, a la recerca sobre el càncer de mama.  

En què consisteix la cursa?

Com el seu propi nom indica, és una carrera en la qual participen, només, les dones, i té com a finalitat visualitzar i motivar les dones a participar en el món de l’esport.  

La carrera s’inicia a les 11.00 h, des del Port de Segur de Calafell. Prèviament, a les 10.30 h, es realitza un escalfament amb una classe de Zumba.  

Com arribar a Calafell?

BusGarraf t’ofereix la línia Vilanova i la Geltrú – El Vendrell, amb parada a Cubelles, Cunit, Segur de Calafell (localitat de la cursa) i Calafell. Aquesta línia ofereix un servei eficient i amb àmplia oferta d’horaris.  

Si la teva localitat d’origen és Tarragona, tens a la teva disposició la línia Vilanova i la Geltrú – Tarragona, que també fa parada en Segur de Calafell. Pots consultar els seus horaris i totes les seves parades a la pàgina web. 

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més