BusGarraf et porta a Sant Pere de Ribes, Sitges i molt més.

Spread the love

El Bus Sant Pere de Ribes Sitges et permet viatjar a aquesta bonica població des de Barcelona. Viatjant amb BusGarraf contribueixes a una mobilitat segura, eficient i d’una gran qualitat, alhora que ajudes a preservar el medi ambient.

Bus e14 Sant Pere de Ribes – Barcelona

Amb aquestes línies pots viatjar a les localitats de destí amb un servei segur que va destinat a satisfer les teves necessitats i complir amb les teves expectatives.

Es tracta d’una línia circular que té un ampli ventall horari, permetent als usuaris acudir al seu lloc de treball, estudis o realitzar diferents gestions de dilluns a divendres. Pots descarregar els horaris i parades de bus aquí.

Bus e16 Sitges – Barcelona

També et pot ser de gran utilitat el trajecte que recorre la línia de bus e16, sobretot si vius a Les Roquetes o Sitges. Tens serveis constants des de les 5:25h fins a les 21.45h, sortint des de l’avinguda Catalunya. La freqüència mitjana és d’uns vint minuts, per la qual cosa no hauràs d’esperar molt de temps.

Bus Sant Pere de Ribes Sitges

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més