BusGarraf et porta al Carnaval de Sitges

Spread the love

La ciutat costanera de Sitges dona el tret d’inici a la celebració del Carnaval el proper dijous, 8 de febrer. El Carnaval de Sitges és considerat un dels 10 millors del món. No et perdis les cercaviles i les desfilades, i descobreix la multitud d’actes festius que hi ha en aquestes dates, traslladant-te a la ciutat, còmodament, amb BusGarraf.

Tot el que has de saber abans d’assistir

La festivitat comença el dia 8 de febrer i finalitza el 14 de febrer. Durant aquesta setmana, trobem un gran ventall d’activitats que no et pots perdre. Entre els esdeveniments més destacats, es troba la tradicional Xatonada de Sitges, que es durà a terme durant la nit del 8 de febrer.   

La Rua de la Disbauxa i la Rua del Extermini, les més populars d’aquest Carnaval, es realitzaran durant la tarda del dia 11 i 13 de febrer. A més, els més petits de la casa, podran gaudir de la Rua Infantil, que se celebrarà durant el matí, també, del dia 11 i 13 de febrer.

 Assisteix al Carnaval de Sitges, amb BusGarraf

Viatja amb BusGarraf, còmodament, fins a Sitges, amb la línia e.16 Sitges – Barcelona i Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge. Visita la pàgina web per conèixer amb més detalli les parades i horaris dels nostres autobusos. 

transporte público

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més