BusGarraf et porta al Carnaval de Sitges

Spread the love

La ciutat costanera de Sitges dona el tret d’inici a la celebració del Carnaval el proper dijous, 8 de febrer. El Carnaval de Sitges és considerat un dels 10 millors del món. No et perdis les cercaviles i les desfilades, i descobreix la multitud d’actes festius que hi ha en aquestes dates, traslladant-te a la ciutat, còmodament, amb BusGarraf.

Tot el que has de saber abans d’assistir

La festivitat comença el dia 8 de febrer i finalitza el 14 de febrer. Durant aquesta setmana, trobem un gran ventall d’activitats que no et pots perdre. Entre els esdeveniments més destacats, es troba la tradicional Xatonada de Sitges, que es durà a terme durant la nit del 8 de febrer.   

La Rua de la Disbauxa i la Rua del Extermini, les més populars d’aquest Carnaval, es realitzaran durant la tarda del dia 11 i 13 de febrer. A més, els més petits de la casa, podran gaudir de la Rua Infantil, que se celebrarà durant el matí, també, del dia 11 i 13 de febrer.

 Assisteix al Carnaval de Sitges, amb BusGarraf

Viatja amb BusGarraf, còmodament, fins a Sitges, amb la línia e.16 Sitges – Barcelona i Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge. Visita la pàgina web per conèixer amb més detalli les parades i horaris dels nostres autobusos. 

transporte público

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més