BusGarraf et porta al XXIII Triatló de Vilanova i la Geltrú

Spread the love

Abans de parlar sobre com BusGarraf et portarà al pròxim esdeveniment esportiu a Vilanova i la Geltrú, és fonamental recordar la importància de l’esport en la nostra vida.

No sols és beneficiós per a la salut física, sinó també per al benestar emocional. L’activitat física ens ajuda a alliberar endorfines, que són les hormones del benestar, ens ajuda a socialitzar i, a més, ens ensenya valors com la disciplina i el treball en equip.

Detalls del XXIII Triatló de Vilanova i la Geltrú

Aquest 10 de setembre de 2023, es realitzarà el XXIII Triatló de Vilanova i la Geltrú. Aquest és un esdeveniment per a tot esportista que desitja competir en les modalitats de ciclisme, natació i carrera a peu.

Els nostres punts de partida

BusGarraf disposa de diverses línies que parteixen des de diferents localitats. Per exemple, si et trobes a Sitges, tens el nostre bus Sitges. Et deixem ruta i horaris de la línia Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge aquí.

També tenim una opció per a aquells que es trobin a Barcelona: el bus Barcelona Vilanova.

Descarrega la línia e15.1 aquí

Descarrega la línia e15.2 aquí

Per a més informació sobre les nostres línies i serveis, visita BusGarraf.

No perdis l’oportunitat de participar o ser espectador en el XXIII Triatló de Vilanova i la Geltrú. Recorda, fer esport és vital per portar una vida sana i equilibrada.

bus sitges

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més