BusGarraf et porta al XXIII Triatló de Vilanova i la Geltrú

Spread the love

Abans de parlar sobre com BusGarraf et portarà al pròxim esdeveniment esportiu a Vilanova i la Geltrú, és fonamental recordar la importància de l’esport en la nostra vida.

No sols és beneficiós per a la salut física, sinó també per al benestar emocional. L’activitat física ens ajuda a alliberar endorfines, que són les hormones del benestar, ens ajuda a socialitzar i, a més, ens ensenya valors com la disciplina i el treball en equip.

Detalls del XXIII Triatló de Vilanova i la Geltrú

Aquest 10 de setembre de 2023, es realitzarà el XXIII Triatló de Vilanova i la Geltrú. Aquest és un esdeveniment per a tot esportista que desitja competir en les modalitats de ciclisme, natació i carrera a peu.

Els nostres punts de partida

BusGarraf disposa de diverses línies que parteixen des de diferents localitats. Per exemple, si et trobes a Sitges, tens el nostre bus Sitges. Et deixem ruta i horaris de la línia Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge aquí.

També tenim una opció per a aquells que es trobin a Barcelona: el bus Barcelona Vilanova.

Descarrega la línia e15.1 aquí

Descarrega la línia e15.2 aquí

Per a més informació sobre les nostres línies i serveis, visita BusGarraf.

No perdis l’oportunitat de participar o ser espectador en el XXIII Triatló de Vilanova i la Geltrú. Recorda, fer esport és vital per portar una vida sana i equilibrada.

bus sitges

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més