BusGarraf et porta fins a Sitges perquè visitis el Palau de Maricel

Spread the love

Sitges organitza, aquesta tardor i hivern, un conjunt de visites guiades perquè puguis conèixer el Palau de Maricel, acompanyat d’un guia que t’explicarà tots els detalls de la seva història i patrimoni. Tindran lloc els dies 3, 10, 17, 24 i 31 de desembre, i 14, 21 i 28 de gener.

Coneix, a fons, el Palau de Maricel

El Palau de Maricel és un magnífic edifici noucentista, obra de Miquel Utrillo, a principis del segle XX. Aquest palau forma part del conjunt de Maricel, també conegut com a Maricel de Terra

Aquest espai constitueix un dels referents arquitectònics de la ciutat de Sitges, el qual pots visitar, gràcies a aquestes sessions, i endinsar-te al seu interior, per descobrir les diferents sales que el conformen, com el Saló d’Or, el Saló Blau, el Saló de la Capella, terrasses i claustre, entre d’altres.

Desplaça’t fins a Sitges, amb BusGarraf

Amb la nostra línia e.16 et pots desplaçar fins a la ciutat de Sitges gràcies als horaris freqüents que et facilitem des de BusGarraf. Podràs arribar fins a Sitges, amb total comoditat, des d’altres localitats. A més, si vols allargar la teva jornada a Sitges, també disposes dels horaris d’autobús nocturn.

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més