BusGarraf la teva millor alternativa per a anar a la Universitat (e15.2)

Spread the love

Si estàs estudiant i necessites anar o tornar de la Universitat, BusGarraf ofereix un servei de transport de primer nivell, ràpid, segur i amb àmplia cobertura horària perquè el teu viatge a les destinacions Vilanova i la Geltrú, Sitges, Sant Pere de Ribes i Barcelona sigui el més satisfactori possible.

BusGarraf, el teu mètode de transport preferit!

Vilanova, bus e15.2: la millor opció

Arribar a les teves classes en la Universitat i després tornar al teu lloc d’origen amb facilitat és una de les prioritats de BusGarraf, enfocat en un servei pensat en la satisfacció del client.

També pots aprofitar el bus e15.2 Vilanova Barcelona (Diagonal), fent el recorregut des de la Plaça Eduard Maristany fins a la Plaça Francesc Macià a Barcelona, en els diferents horaris, de Dilluns a divendres de 6:40h fins a les 20:50h des de Vilanova i des de Barcelona (Diagonal) de 7:55h fins a les 22.05h.

Amb el bus e15.2 bus Barcelona-Vilanova pots realitzar el camí de tornada d’una manera còmoda i tranquil·la, sabent que disposaràs del temps suficient per a tornar a casa sense contratemps.

e15.2

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més