Carrera 10K a Vilafranca del Penedès

Spread the love

Descobreix l’emocionant carrera 10K de Vilafranca del Penedès, un escenari ideal per desafiar-te a tu mateix i superar límits, que tindrà lloc aquest diumenge, 28, a Vilafranca del Penedès, a les 11 hores. A més, també es farà la Mini 10k, adreçada a tota la família. Proposeu-vos aquesta fita com a primer objectiu d’aquest 2024.

Vine a viure l’experiència

Es tracta d’una carrera en terreny urbà, pla i senyalitzat, on passes pels carrers més icònics de la vila. Has de donar dues voltes íntegres al circuit de 5 kilòmetres, completant, així, els 10 kilòmetres. Els joves també poden participar, a partir dels 14 anys. 

La sortida comença des de la Rambla Nostra Senyora, passant per l’avinguda Tarragona, els carrers Montblanc, Amàlia Soler, Santa Digna, Av. Barcelona, carrer Papiol, General Zurbano i Pere Alegret, entre d’altres; així com per places com Plaça de la Constitució, Plaça de l’Oli, Plaça Sant Jaume i la Plaça de la Vila.  

Per finalitzar amb la carrera, es farà lliurament de premis als cinc primers corredors dones i homes, i, més tard, a la resta de corredors que acabin la carrera. 

Vine amb BusGarraf  

Gràcies als horaris freqüents que facilitem a BusGarraf, podràs arribar a Vilafranca del Penedès des de qualsevol localitat, amb total comoditat. Consulta les nostres línies i parades a la pàgina web

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més