Celebra en família el Dia de la Mare, amb BusGarraf

Spread the love

Qualsevol dia és bo per a passar un dia amb ella, però per a celebrar el Dia de la Mare, et proposem diversos plans. A pocs quilòmetres de Barcelona hi ha molts municipis amb un gran encant, com, per exemple, Sitges o Sant Pere de Ribes, on pots gaudir d’un agradable dia en família. A més, amb BusGarraf pots desplaçar-te, còmodament, amb autobús fins a aquestes localitats.

Plans pel Dia de la Mare

El Dia de la Mare, a Espanya, se celebra el primer diumenge de maig, en honor a la Mare de Déu. Aquest dia, cada família el passa de diferents formes, però, a continuació, et deixem algunes idees per a celebrar-lo.

Per als qui prefereixen un dia urbà, Barcelona ofereix una àmplia varietat d’activitats. Des d’anar de compres per la Rambla de Catalunya fins a gaudir d’una pel·lícula en un dels seus cinemes. Al contrari, si prefereixes un ambient més natural, pots optar per un relaxant passeig per la muntanya, a Sant Pere de Ribes, amb vista panoràmiques a la Costa del Garraf.

També, una opció més tranquil·la és gaudir d’un menjar a Sitges. Prova la cuina local i gaudeix de la brisa marina mentre celebres l’amor maternal en un entorn idíl·lic.

Desplaça’t amb BusGarraf

Coneix les línies regulars de BusGarraf, e.14 St. Pere de Ribes – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – Barcelona i Sitges – Barcelona, entre moltes altres, i gaudir plenament del Dia de la Mare. Pots consultar tots els horaris en la nostra pàgina web.

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més