Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Spread the love

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s’omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència única. Amb BusGarraf trasllada’t fins al municipi, sense preocupacions.

Descobreix l’essència de la festivitat

El dijous, 30 de maig, és el dia del Corpus Christi i, a Barcelona, aquest dia es distingeix per les majestuoses processons i per les acolorides catifes de flors que adornen els carrers.

En el cor de les celebracions es troben dues processons totalment diferenciades: la processó festiva, organitzada per l’Ajuntament, i la processó del Corpus Christi, de caràcter estrictament religiós. A més, no et perdis els altres dos actes més emblemàtics: “L’ou com balla”, tradició barcelonina on un ou buit sembla que ball sobre el doll d’aigua d’una font, i els balls de sardanes de la plaça Sant Jaume que omplen els carrers d’alegria.

Desplaça’t fins a Barcelona

Amb els serveis de transport de BusGarraf, desplaça’t, còmodament, fins a la capital catalana. Consulta els horaris de les línies regulars Pere de Ribes – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – Barcelona i Sitges – Barcelona en la nostra pàgina web. A més, recorda que també disposes d’autobús nocturn, per a moure’t de nit sense preocupacions.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més