Celebra la Festa Major de Sant Joan a Valls, amb BusGarraf

Spread the love

La Festa Major de Sant Joan a Valls és una celebració que combina modernitat i tradició, destacant per la seva programació diversa i la seva essència històrica. Durant diversos dies, els carrers d’aquesta localitat s’omplen de música, balls i activitats per a totes les edats, creant un ambient festiu inigualable. Amb BusGarraf desplaça’t fins a Valls i passa-ho en gran!

Programa de la Festa Major de Sant Joan a Valls

Aquesta nova edició de la Festa Major de Sant Joan es realitza del 20 al 25 de juny. Al llarg dels anys, la celebració ha evolucionat, adaptant-se als temps moderns sense perdre la seva essència tradicional. Com és tradició, el pregó marca l’inici de la festivitat, seguit de la petada de globus, la Boladissada Popular i la primera revetlla. La resta dels dies, les places i carrers del municipi s’omplen de vida. Entre els actes més tradicionals trobem, la sortida de l’àguila al balcó, l’oneig de la bandera, la tronada i el repic de campanes.

En la revetlla de Sant Joan, el dia 23 de juny, l’arribada de la Flama del Canigó, per a encendre les fogueres, i les Completes en honor a Sant Joan, són dos dels moments més destacats, al costat dels focs artificials i els castells a l’antiga que es realitzen en la plaça del Blat.

El dia del patró de la ciutat, el 24 de juny, s’inicia amb les matinades i la diana dels trabucaires, seguits del lluïment de les danses del seguici cerimonial en la plaça del Blat. La jornada inclou la popular festa castellera, entre altres activitats, i acaba amb l’entrada de la bandera de la ciutat i el ball de Festa Major. A més, al seu torn, a partir de les 23 h, es realitzen diferents concerts i sessions de DJ en diversos punts de la ciutat.

Desplaça’t fins a Valls

No pots perdre’t la Festa Major de Valls! Amb BusGarraf, pots arribar al municipi, còmodament, amb la línia regular Valls – El Vendrell – Calafell. Consulta la nostra pàgina web per a conèixer els horaris i les parades.

Notícies relacionades

Castells en la Costa del Garraf 

Castells en la Costa del Garraf 

Si ets un apassionat/a de la història o simplement t'agrada conèixer, en profunditat, els llocs que visites, deixa'ns revelar-te el que et tenim preparat. Et portem tres castells d'allò més interessants, perquè puguis descobrir les arrels i vivències que relaten...

llegeix més
Viu l’art i la cultura a Vilanova i la Geltrú 

Viu l’art i la cultura a Vilanova i la Geltrú 

Vilanova i la Geltrú sempre té plans i esdeveniments culturals dels més temptadors. A continuació, t'ensenyarem els més importants i populars, perquè no et perdis cap. Et ve de gust descobrir més? Deixa'ns revelar-te tots els detalls.  Aquestes són les festes...

llegeix més
Un dia a Barcelona

Un dia a Barcelona

Si vols passar un dia a Barcelona i estàs a Vilanova i la Geltrú, no dubtis a consultar tots els horaris disponibles en la nostra web, per a poder arribar d'una forma còmoda i sostenible a la Ciutat Comtal. Amb la línia e15.1 Vilanova i la Geltrú - Barcelona disposes...

llegeix més