Celebra la Setmana Santa a Tarragona, amb BusGarraf

Spread the love

Durant la Setmana Santa a Tarragona, capital de la província de Tarragona, hi ha esdeveniments i processons molt importants per a la comunitat local. Des de l’emblemàtic barri mariner del Serrallo fins als carrers de la històrica Part Alta, cada activitat aporta el seu propi valor a aquesta celebració tan arrelada en la tradició local.

Vine a gaudir de la tradició de Setmana Santa!

Reconeguda com una de les més destacades, la Setmana Santa de Tarragona va rebre el reconeixement de ‘Festa Local d’Interès Turístic’, consolidant la seva importància, tant en l’àmbit històric, com en el cultural. Cada dia d’aquesta setmana està pensat per a conservar el que la fa especial i significativa, tant per a les persones que viuen aquí, com per als qui ens visiten.

Un dels moments més destacats ocorre el 29 de març a les 19.30 hores amb la Processó del Sant Enterrament, que parteix des de l’Església de Natzaret, en la plaça del Rei, embolicant els carrers de la Part Alta en una atmosfera de recolliment i devoció.

Aquestes processons, juntament amb altres activitats com els Viacrucis i les Recollides de Misteris, donen vida a la Setmana Santa a Tarragona, una tradició profundament arrelada que se celebra amb fervor i solemnitat.

Com arribar des de la teva localitat?

Per a gaudir de la Setmana Santa, BusGarrafet porta fins a Tarragona, des de localitats com Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Cunit i Calafell. La línia regular Vilanova i la Geltrú – Tarragonahoraris freqüents que et permeten arribar, de manera còmoda i ràpida, al teu destí.

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més