¿Cómo arribar amb autobús al càmping Vilanova Park?

Spread the love

Si estàs pensant a anar uns dies de càmping a Vilanova i la Geltrú, llavors només has de pensar a no oblidar la tenda de campanya ni els elements bàsics perquè la teva estada sigui perfecta, perquè el trajecte el tens assegurat amb BusGarraf.

Bus Barcelona Sitges i Vilanova

Desplaça’t amb la línia de bus Barcelona Sitges i Vilanova per a viatjar còmode, ràpid i segur cap a qualsevol destinació de la regió, les diferents línies de BusGarraf et permetran relaxar-te i gaudir del passeig amb un servei de primer nivell.

Una de les opcions disponibles és la línia que et porta des de Barcelona fins al Càmping Vilanova Park.

L’àmplia varietat d’horaris et donarà la llibertat de triar quan vols sortir (hi ha serveis que parteixen a les 10.05h des de la ciutat Comptal) i quan vols tornar a casa teva (l’últim autobús surt de Vilanova Park a les 18.05h) sense preocupacions.

Les parades intermèdies, en la Rambla Sant Jordi, Gran Via 2, Ciutat Judicial, La Campana, Plaça Espanya, Gran Via/Urgell i Gran Via 588, són les justes i necessàries per a cobrir tota la zona sense majors problemes.

La millor alternativa per arribar al Càmping Vilanova Park amb BusGarraf

Amb l’arribada de dies més càlids, pots confiar que a penes una hora i mitja de temps et separa d’estar en ple centre de la ciutat a refrescar-te en un entorn completament diferent. I, tot, a bord dels moderns autobusos de BusGarraf.

bus barcelona sitges y Vilanova

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més