¿Cómo arribar amb autobús al càmping Vilanova Park?

Spread the love

Si estàs pensant a anar uns dies de càmping a Vilanova i la Geltrú, llavors només has de pensar a no oblidar la tenda de campanya ni els elements bàsics perquè la teva estada sigui perfecta, perquè el trajecte el tens assegurat amb BusGarraf.

Bus Barcelona Sitges i Vilanova

Desplaça’t amb la línia de bus Barcelona Sitges i Vilanova per a viatjar còmode, ràpid i segur cap a qualsevol destinació de la regió, les diferents línies de BusGarraf et permetran relaxar-te i gaudir del passeig amb un servei de primer nivell.

Una de les opcions disponibles és la línia que et porta des de Barcelona fins al Càmping Vilanova Park.

L’àmplia varietat d’horaris et donarà la llibertat de triar quan vols sortir (hi ha serveis que parteixen a les 10.05h des de la ciutat Comptal) i quan vols tornar a casa teva (l’últim autobús surt de Vilanova Park a les 18.05h) sense preocupacions.

Les parades intermèdies, en la Rambla Sant Jordi, Gran Via 2, Ciutat Judicial, La Campana, Plaça Espanya, Gran Via/Urgell i Gran Via 588, són les justes i necessàries per a cobrir tota la zona sense majors problemes.

La millor alternativa per arribar al Càmping Vilanova Park amb BusGarraf

Amb l’arribada de dies més càlids, pots confiar que a penes una hora i mitja de temps et separa d’estar en ple centre de la ciutat a refrescar-te en un entorn completament diferent. I, tot, a bord dels moderns autobusos de BusGarraf.

bus barcelona sitges y Vilanova

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més