8

Com traslladar-te des de l’Aeroport de Barcelona a Sitges.

Spread the love

Per conectar l’aeroport internacional del Prat de Llobregat, a les afores de Barcelona, amb el centre de Sitges, l’opció més convenient per a tu és el servei de BusGarraf. Viatja amb autobusos moderns i còmodes, i sense majors preocupacions, després d’un vol llarg amb avió.

Tots hem passat per la típica sensació de cansament i esgotament en baixar d’un avió. En aquest moment només volem arribar el més ràpid i possible al nostre destí final, a casa o un hotel. Per aquest motiu, el bus e16 és una gran elecció.

Bus e16, la millor opció

Com BusGarraf sempre posa l’atenció en la satisfacció dels seus usuaris, posa a la teva disposició autobusos equipats i amb un servei de primera qualitat. D’aquesta manera, et resultarà súper còmode sortir de l’aeroport i agafar el bus per a arribar ràpidament a la ciutat costanera de Sitges.

Frequències i horaris del bus e16

Un detall no menor és l’amplitud d’horaris en els quals podràs trobar disponible el servei del bus e16. Pren nota: el primer surt del centre de Barcelona a les 6:30h i en uns quinze o vint minuts passa pel Prat de Llobregat. D’altra banda, l’últim surt a les 23:20h des de la Gran Via 588.

Conclusió del bus e16

El trajecte d’avió dura moltes hores i pot arribar a ser esgotador. Per aquest motiu, al aterrar al Prat saps que tens un aliat per a connectar l’aeroport Barcelona Sitges en pocs minuts.

aeropuerto Barcelona Sitges

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més