Com traslladar-te des de l’Aeroport de Barcelona a Sitges.

Spread the love

Per conectar l’aeroport internacional del Prat de Llobregat, a les afores de Barcelona, amb el centre de Sitges, l’opció més convenient per a tu és el servei de BusGarraf. Viatja amb autobusos moderns i còmodes, i sense majors preocupacions, després d’un vol llarg amb avió.

Tots hem passat per la típica sensació de cansament i esgotament en baixar d’un avió. En aquest moment només volem arribar el més ràpid i possible al nostre destí final, a casa o un hotel. Per aquest motiu, el bus e16 és una gran elecció.

Bus e16, la millor opció

Com BusGarraf sempre posa l’atenció en la satisfacció dels seus usuaris, posa a la teva disposició autobusos equipats i amb un servei de primera qualitat. D’aquesta manera, et resultarà súper còmode sortir de l’aeroport i agafar el bus per a arribar ràpidament a la ciutat costanera de Sitges.

Frequències i horaris del bus e16

Un detall no menor és l’amplitud d’horaris en els quals podràs trobar disponible el servei del bus e16. Pren nota: el primer surt del centre de Barcelona a les 6:30h i en uns quinze o vint minuts passa pel Prat de Llobregat. D’altra banda, l’últim surt a les 23:20h des de la Gran Via 588.

Conclusió del bus e16

El trajecte d’avió dura moltes hores i pot arribar a ser esgotador. Per aquest motiu, al aterrar al Prat saps que tens un aliat per a connectar l’aeroport Barcelona Sitges en pocs minuts.

aeropuerto Barcelona Sitges

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més