Coneix el Parc Arqueològic – Castell de la Santa Creu de Calafell

Spread the love

Situat en la localitat costanera de Calafell, a la província de Tarragona, el Castell de la Santa Creu emergeix com un testimoni centenari de la rica història de la regió. Aquest important castell s’alça en un pujol estratègic que domina tant el paisatge marítim com l’interior, oferint vistes panoràmiques impressionants.

Vine amb BusGarraf a explorar la història medieval!

És un símbol de l’arquitectura militar de l’època. Els seus sòlids murs de pedra i torres imponents revelen la importància estratègica que va exercir al llarg dels segles. Des de les seves altes muralles, es pot contemplar la fusió perfecta entre l’art de la defensa i la bellesa de la costa mediterrània. Pots visitar aquest parc arqueològic a l’aire lliure, i gaudir de les activitats que es realitzen en aquest.  

Envoltat per un entorn natural impressionant, el Castell de la Santa Creu es converteix en una destinació fascinant per a aquells que busquen una experiència única, fusionant l’exploració històrica amb la bellesa dels paisatges mediterranis. Un viatge a aquest castell és un recorregut a través del temps, oferint una connexió única amb la rica herència de Calafell i el seu entorn.  

BusGarraf t’hi porta!

BusGarraf t’ofereix línies regulars amb horaris freqüents i varietat de parades perquè arribis a Calafell. Tens a la teva disposició la línia: Vilanova i la Geltrú – El Vendrell; la línia Vilanova i la Geltrú – Tarragona; i la línia Valls – El Vendrell – Calafell, perquè puguis desplaçar-te, d’una forma còmoda i relaxada

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més