Corre la Mitja Marató de Vilanova i la Geltrú, amb BusGarraf

Spread the love

Si t’agrada participar en curses, a Vilanova i la Geltrú, podràs córrer en l’emocionant Mitja i Quart de Marató, una carrera plena d’emocions i desafiaments. Aquest esdeveniment es durà a terme el 17 de desembre, als encantadors carrers del municipi, oferint una oportunitat única per als atletes de totes les edats. 

Un desafiament esportiu inoblidable

El recorregut de La Mitja Marató és de 21 quilòmetres pels carrers de la localitat, iniciant-se en les pistes d’atletisme, i finalitzant en aquest mateix lloc. Alhora, es disputarà una altra carrera de 10 quilòmetres, adreçada a corredors més principiants.  

A tots els participants d’aquestes carreres, se’ls proporcionarà avituallament, durant el circuit i en finalitzar-lo. També, en concloure l’esdeveniment, s’atorgaran premis als tres primers classificats, tant en la categoria masculina com en la femenina.

Com arribar a Vilanova i la Geltrú

Per assegurar-te d’arribar a la cursa en el millor estat físic i mental, BusGarraf és a la teva disposició. Oferim un transport eficient i còmode que et portarà directament a la població de l’esdeveniment. Gràcies a les línies e15.1 i e15.2, podràs arribar a la competició des de Barcelona. Si la teva localitat d’origen és Cubelles, Sitges, El Prat de Llobregat, El Vendrell o Tarragona, pots arribar amb transport públic a Vilanova i la Geltrú

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més