8

Descobreix Vilanova i la Geltrú en bus des de Barcelona

Spread the love

Vols descobrir Vilanova i la Geltrú des de Barcelona? Estàs cansat d’agafar el cotxe o no tens? Perquè descobreix BusGarraf, el teu servei d’autobusos amb les millors condicions.

Tria un bus Barcelona Vilanova i la Geltrú

Si no vols agafar el cotxe pels problemes d’aparcament i el trànsit, i vols visitar Vilanova i Geltrú amb tota la comoditat del món, tria una bona línia d’autobusos que compti amb una àmplia quantitat de punts de venda, una varietat de bitllets, inclòs per a bus nocturn i autobusos adaptats per a persones amb problemes de mobilitat.

Amb una bona línia d’autobusos no hauràs de preocupar-te per res. I és que t’oferim el millor servei perquè no et sentis preocupat sobre l’horari que necessites, etc.

A més, gaudiràs de totes les comoditats perquè et sentis com en el teu propi vehicle: climatitzador, llums individuals de lectura, butaques inclinables, equip de vídeo i àudio, i molt més.

Triant autobusos, en lloc del teu transport privat, podràs descobrir els millors llocs d’un preciós municipi barceloní alegre i ple de vida propi del Mediterrani, com és Vilanova i la Geltrú. Gaudeix de l’Auditori Eduard Toldrà, el Museu Charlie Rivel o el Museu de la Mar i el Far de Sant Cristòfol, entre altres.

BusGarraf et porta a descobrir Vilanova i la Geltrú i gaudeix del paisatge.

Categorías

Notícies relacionades

Horaris bus aeroport Barcelona Sitges

Horaris bus aeroport Barcelona Sitges

Vols saber quina és la millor manera d'acudir a l'aeroport de Barcelona des de Vilanova o des de Sitges i viceversa? Perquè en BusGarraf tenim el que necessites: els trajectes de la línia de Vilanova - Sitges - Aeroport - Bellvitge. Horaris de BusGarraf de l'aeroport...

llegeix més