Desplaçaments en bus des de Barcelona – Sitges amb BusGarraf

Spread the love

Des de BusGarraf volem un món millor, més net i sostenible. Utilitzar l’autobús són tot avantatges, és més respectuós amb el medi ambient i, a més, és molt més econòmic. Sabies que disposem del servei bus nocturn de Barcelona a Sitges?

El pla perfecte perquè no necessitis agafar el cotxe i conduir de nit!

Avantatges d’agafar el bus nocturn Sitges

El millor d’aquesta mena d’autobusos és que podràs gaudir d’una nit de concert, sopar, teatre o un simple passeig nocturn sense la preocupació de buscar aparcament o conduir de nit.

No perdis ni un minut de diversió i permet-nos conduir per tu!

La seguretat que pot oferir-te BusGarraf, a part de l’estalvi, és genial perquè facis qualsevol tipus de viatge amb total tranquil·litat.

Si et ve de gust sortir a sopar i prendre alguna cosa amb els teus amics, podràs tornar a casa sense haver de conduir. A BusGarraf, amb la nostra línia nocturna Barcelona – Sitges – St. Pere de Ribes – Vilanova i la Geltrú – Vilafranca volem que gaudeixis de cada moment de la teva vida amb seguretat i confort.

Descarrega aquí el nostre recorregut i horaris.

bus sitges

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més