Desplaçaments en bus des de Barcelona – Sitges amb BusGarraf

Spread the love

Des de BusGarraf volem un món millor, més net i sostenible. Utilitzar l’autobús són tot avantatges, és més respectuós amb el medi ambient i, a més, és molt més econòmic. Sabies que disposem del servei bus nocturn de Barcelona a Sitges?

El pla perfecte perquè no necessitis agafar el cotxe i conduir de nit!

Avantatges d’agafar el bus nocturn Sitges

El millor d’aquesta mena d’autobusos és que podràs gaudir d’una nit de concert, sopar, teatre o un simple passeig nocturn sense la preocupació de buscar aparcament o conduir de nit.

No perdis ni un minut de diversió i permet-nos conduir per tu!

La seguretat que pot oferir-te BusGarraf, a part de l’estalvi, és genial perquè facis qualsevol tipus de viatge amb total tranquil·litat.

Si et ve de gust sortir a sopar i prendre alguna cosa amb els teus amics, podràs tornar a casa sense haver de conduir. A BusGarraf, amb la nostra línia nocturna Barcelona – Sitges – St. Pere de Ribes – Vilanova i la Geltrú – Vilafranca volem que gaudeixis de cada moment de la teva vida amb seguretat i confort.

Descarrega aquí el nostre recorregut i horaris.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més