Desplaça’t al Vida Festival: Deixa’t portar còmodament amb BusGarraf

Spread the love

La novena edició del Vida Festival es celebrarà durant tres dies des del pròxim 29 de juny a l’1 de juliol a Vilanova i la Geltrú. Per a arribar de manera segura, ràpida i còmoda, BusGarraf posa a la teva disposició diferents línies i múltiples horaris que s’ajusten a les teves necessitats.

El festival internacional es desenvoluparà a la pintoresca Masia d’en Cabanyes, al nord de la ciutat, i acollirà a una infinitat d’artistes de renom. La bona notícia? T’oferim un servei de bus amb última tecnologia i confort perquè et relaxis i viatges segur.

Bus Vilanova Barcelona

Si necessites traslladar-te des de Barcelona cap al Vida Festival, llavors pren nota dels horaris de la línia e.15.1 per a arribar sense inconvenients fins a Vilanova i la Geltrú.

El primer servei del bus Vilanova Barcelona parteix des de Gran Via 588 a les 06:40h. Després tens sortides cada quinze o vint minuts durant tot el dia fins a les 23:20h..

En el sentit oposat, pots agafar l’autobús en diversos punts de Vilanova i la Geltrú (Plaça Eduard Maristany, c/Pari Garí, Jutjats, Sant Antoni Abat i Rambla Sant Jordi) des de les 05:30h fins a les 21:25h.

Bus nocturn Barcelona

Gaudeix del Vida Festival 2023 i no et preocupis pels horaris de retorn, perquè el servei de bus nocturn Barcelona et portarà a casa en qualsevol hora que desitgis de la matinada.

Deixa el cotxe a la teva casa, nosaltres et portem.

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més