Desplaça’t al Vida Festival: Deixa’t portar còmodament amb BusGarraf

Spread the love

La novena edició del Vida Festival es celebrarà durant tres dies des del pròxim 29 de juny a l’1 de juliol a Vilanova i la Geltrú. Per a arribar de manera segura, ràpida i còmoda, BusGarraf posa a la teva disposició diferents línies i múltiples horaris que s’ajusten a les teves necessitats.

El festival internacional es desenvoluparà a la pintoresca Masia d’en Cabanyes, al nord de la ciutat, i acollirà a una infinitat d’artistes de renom. La bona notícia? T’oferim un servei de bus amb última tecnologia i confort perquè et relaxis i viatges segur.

Bus Vilanova Barcelona

Si necessites traslladar-te des de Barcelona cap al Vida Festival, llavors pren nota dels horaris de la línia e.15.1 per a arribar sense inconvenients fins a Vilanova i la Geltrú.

El primer servei del bus Vilanova Barcelona parteix des de Gran Via 588 a les 06:40h. Després tens sortides cada quinze o vint minuts durant tot el dia fins a les 23:20h..

En el sentit oposat, pots agafar l’autobús en diversos punts de Vilanova i la Geltrú (Plaça Eduard Maristany, c/Pari Garí, Jutjats, Sant Antoni Abat i Rambla Sant Jordi) des de les 05:30h fins a les 21:25h.

Bus nocturn Barcelona

Gaudeix del Vida Festival 2023 i no et preocupis pels horaris de retorn, perquè el servei de bus nocturn Barcelona et portarà a casa en qualsevol hora que desitgis de la matinada.

Deixa el cotxe a la teva casa, nosaltres et portem.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més