Desplaça’t en bus des de Sitges a Barcelona.

Spread the love

Per a desplaçar-te amb seguretat i confort des de Sitges a Barcelona, et recomanem BusGarraf. Som una empresa amb reputació en el transport públic i et garantim un viatge agradable. Coneix les rutes que realitzem des de Sitges.

Bus de Barcelona a Sitges i Vilanova

La ruta de BusGarraf a Sitges funciona de la següent manera: surt de Les Roquetes i passa per Sitges. Des de Sitges, segueix fins a l’Hospitalet de Llobregat i arriba, finalment, a la Gran Via 588, al centre de Barcelona.

Després, des de Barcelona, pots realitzar el recorregut al revés: Barcelona – l’Hospitalet de Llobregat – Sitges – Els Roquetes – Vilanova Park.

T’allotges a Sitges i vols visitar la Ciutat de Barcelona? Amb el bus E16 pots sortir de Sitges fins a Hospitalet i a la capital, Barcelona. Recorda que hi ha servei diürn i nocturn.

Bus Barcelona Vilanova (bus E15.2)

El nostre bus E15.2 va directe de Vilanova fins a Barcelona Diagonal i viceversa. Disposes d’un autobús cada hora sortint de la Plaça Eduard Maristany de Vilanova i la Geltrú, arribant fins a la Plaça Francesc Macià de Barcelona, i viceversa.

Un viatge complet d’aproximadament 1 hora i 15 minuts que uneix aquestes dues poblacions. Agafaràs el bus Barcelona Vilanova (bus E15.2) o l’E16 a Sitges de BusGarraf?

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més