Desplaça’t en bus des de Sitges a Barcelona.

Spread the love

Per a desplaçar-te amb seguretat i confort des de Sitges a Barcelona, et recomanem BusGarraf. Som una empresa amb reputació en el transport públic i et garantim un viatge agradable. Coneix les rutes que realitzem des de Sitges.

Bus de Barcelona a Sitges i Vilanova

La ruta de BusGarraf a Sitges funciona de la següent manera: surt de Les Roquetes i passa per Sitges. Des de Sitges, segueix fins a l’Hospitalet de Llobregat i arriba, finalment, a la Gran Via 588, al centre de Barcelona.

Després, des de Barcelona, pots realitzar el recorregut al revés: Barcelona – l’Hospitalet de Llobregat – Sitges – Els Roquetes – Vilanova Park.

T’allotges a Sitges i vols visitar la Ciutat de Barcelona? Amb el bus E16 pots sortir de Sitges fins a Hospitalet i a la capital, Barcelona. Recorda que hi ha servei diürn i nocturn.

Bus Barcelona Vilanova (bus E15.2)

El nostre bus E15.2 va directe de Vilanova fins a Barcelona Diagonal i viceversa. Disposes d’un autobús cada hora sortint de la Plaça Eduard Maristany de Vilanova i la Geltrú, arribant fins a la Plaça Francesc Macià de Barcelona, i viceversa.

Un viatge complet d’aproximadament 1 hora i 15 minuts que uneix aquestes dues poblacions. Agafaràs el bus Barcelona Vilanova (bus E15.2) o l’E16 a Sitges de BusGarraf?

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més