8

Desplaça’t en bus des de Sitges a Barcelona.

Spread the love

Per a desplaçar-te amb seguretat i confort des de Sitges a Barcelona, et recomanem BusGarraf. Som una empresa amb reputació en el transport públic i et garantim un viatge agradable. Coneix les rutes que realitzem des de Sitges.

Bus de Barcelona a Sitges i Vilanova

La ruta de BusGarraf a Sitges funciona de la següent manera: surt de Les Roquetes i passa per Sitges. Des de Sitges, segueix fins a l’Hospitalet de Llobregat i arriba, finalment, a la Gran Via 588, al centre de Barcelona.

Després, des de Barcelona, pots realitzar el recorregut al revés: Barcelona – l’Hospitalet de Llobregat – Sitges – Els Roquetes – Vilanova Park.

T’allotges a Sitges i vols visitar la Ciutat de Barcelona? Amb el bus E16 pots sortir de Sitges fins a Hospitalet i a la capital, Barcelona. Recorda que hi ha servei diürn i nocturn.

Bus Barcelona Vilanova (bus E15.2)

El nostre bus E15.2 va directe de Vilanova fins a Barcelona Diagonal i viceversa. Disposes d’un autobús cada hora sortint de la Plaça Eduard Maristany de Vilanova i la Geltrú, arribant fins a la Plaça Francesc Macià de Barcelona, i viceversa.

Un viatge complet d’aproximadament 1 hora i 15 minuts que uneix aquestes dues poblacions. Agafaràs el bus Barcelona Vilanova (bus E15.2) o l’E16 a Sitges de BusGarraf?

Notícies relacionades

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

BusGarraf. Coneix totes les línies i horaris disponibles.

Estàs planejant un viatge a Barcelona o Vilanova i la Geltrú i no saps com moure't per la ciutat? No et preocupis, BusGarraf té la solució! Els serveis de transport públic que ofereix, et permet desplaçar-te còmodament per la ciutat i els seus voltants a través de les...

llegeix més