Dia internacional dels museus a Sitges.

Spread the love

El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment que es celebra tots els anys i ofereix conèixer i aprendre sobre la història, ciència i cultura a través d’exposicions al públic de manera gratuïta.

Si tens pensat visitar alguns dels nostres museus has de saber que BusGarraf és l’alternativa més còmoda, ràpida i segura per a anar d’un punt a un altre.

Amb una agenda d’activitats tan variada de localitzacions i horaris, necessites del suport d’una empresa de transports que s’adapti a les teves necessitats. Això és encara més important si considerem que aquesta activitat cultural es realitza només una vegada per any i segurament no vols perdre’t cap detall.

Bus Barcelona-Vilanova

Per a arribar sense contratemps des de la ciutat de Barcelona fins a Sitges, un dels epicentres de les activitats per a aquest dia especial, el més recomanable és utilitzar el servei de bus Barcelona Vilanova (bus e15.1) Descàrrega els nostres horaris aquí

Els horaris d’aquest servei d’autobús són tan amplis que trobaràs opcions des de les 06:30h fins a gairebé la mitjanit sortint de Barcelona.

Per a tornar des de Sitges tens autobusos disponibles entre les 05:30h i les 21:51h. En aquest recorregut hi ha quatre parades estratègiques: en el Càmping Sitges, La Masia, avinguda Sofía i Ca Robert.

Bus nocturn Sitges

Com algunes de les activitats són de nit, com les previstes en la Fundació Stämpfli, el bus nocturn serà el teu millor aliat.

Si et ve de gust quedar-te a Sitges a gaudir del Dia Internacional dels Museus i aprofitar part de la nit pots aprofitar els serveis que circulen durant la matinada en tots dos sentits.

bus nocturno sitges

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més
Xatonada popular del Vendrell

Xatonada popular del Vendrell

La Xatonada popular del Vendrell torna, un any més, per a delectar els nostres paladars amb les millors versions d'aquest tradicional plat català: el xató. Aquest esdeveniment culinari anual convida a tota la comunitat a gaudir d'una celebració apassionant de la...

llegeix més