Dia internacional dels museus a Sitges.

Spread the love

El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment que es celebra tots els anys i ofereix conèixer i aprendre sobre la història, ciència i cultura a través d’exposicions al públic de manera gratuïta.

Si tens pensat visitar alguns dels nostres museus has de saber que BusGarraf és l’alternativa més còmoda, ràpida i segura per a anar d’un punt a un altre.

Amb una agenda d’activitats tan variada de localitzacions i horaris, necessites del suport d’una empresa de transports que s’adapti a les teves necessitats. Això és encara més important si considerem que aquesta activitat cultural es realitza només una vegada per any i segurament no vols perdre’t cap detall.

Bus Barcelona-Vilanova

Per a arribar sense contratemps des de la ciutat de Barcelona fins a Sitges, un dels epicentres de les activitats per a aquest dia especial, el més recomanable és utilitzar el servei de bus Barcelona Vilanova (bus e15.1) Descàrrega els nostres horaris aquí

Els horaris d’aquest servei d’autobús són tan amplis que trobaràs opcions des de les 06:30h fins a gairebé la mitjanit sortint de Barcelona.

Per a tornar des de Sitges tens autobusos disponibles entre les 05:30h i les 21:51h. En aquest recorregut hi ha quatre parades estratègiques: en el Càmping Sitges, La Masia, avinguda Sofía i Ca Robert.

Bus nocturn Sitges

Com algunes de les activitats són de nit, com les previstes en la Fundació Stämpfli, el bus nocturn serà el teu millor aliat.

Si et ve de gust quedar-te a Sitges a gaudir del Dia Internacional dels Museus i aprofitar part de la nit pots aprofitar els serveis que circulen durant la matinada en tots dos sentits.

bus nocturno sitges

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més