Disfruta al màxim la teva estança a Valls

Spread the love

La ciutat de Valls és una de les joies turístiques de la província de Tarragona. Capital de la comarca de l’Alt Camp, és també una visita obligada per la seva riquesa cultural, gastronòmica i patrimonial. Té tant per a oferir que la millor opció és arribar d’hora amb el primer servei matutí de BusGarraf.

El menú d’opcions que un pot triar per a veure i conèixer a Valls és immens. Per aquest motiu la recomanació és aprofitar al màxim el dia amb el suport del nostre ampli horari que ofereix el servei de BusGarraf.

Bus Tarragona

Si ja ho tens decidit, pots gaudir d’una autèntica calçotada o visitar la plaça del Blat (Plaça Castellera), el Museu de Valls i l’església de Sant Joan, o perdre’t pels racons del barri antic. Per a això, hauries d’agafar el primer autobús de les 07:15h (de dilluns a divendres) des de l’estació de Calafell.

Bus Valls

Valls és sinònim de Castells, les torres humanes declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Però també és llar de festes i tradicions, i acull perles com la capella del Roser. Totes aquestes atraccions estan a l’abast si viatges amb BusGarraf.

Revisa els horaris i disfruta de la teva estada a Valls

Amb tant per veure, et recomanem que revisis amb antelació els horaris a la nostra web per a realitzar sense problemes el viatge de retorn. Puja a bord de BusGarraf i fes turisme a Valls.

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més