Disfruta al màxim la teva estança a Valls

Spread the love

La ciutat de Valls és una de les joies turístiques de la província de Tarragona. Capital de la comarca de l’Alt Camp, és també una visita obligada per la seva riquesa cultural, gastronòmica i patrimonial. Té tant per a oferir que la millor opció és arribar d’hora amb el primer servei matutí de BusGarraf.

El menú d’opcions que un pot triar per a veure i conèixer a Valls és immens. Per aquest motiu la recomanació és aprofitar al màxim el dia amb el suport del nostre ampli horari que ofereix el servei de BusGarraf.

Bus Tarragona

Si ja ho tens decidit, pots gaudir d’una autèntica calçotada o visitar la plaça del Blat (Plaça Castellera), el Museu de Valls i l’església de Sant Joan, o perdre’t pels racons del barri antic. Per a això, hauries d’agafar el primer autobús de les 07:15h (de dilluns a divendres) des de l’estació de Calafell.

Bus Valls

Valls és sinònim de Castells, les torres humanes declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Però també és llar de festes i tradicions, i acull perles com la capella del Roser. Totes aquestes atraccions estan a l’abast si viatges amb BusGarraf.

Revisa els horaris i disfruta de la teva estada a Valls

Amb tant per veure, et recomanem que revisis amb antelació els horaris a la nostra web per a realitzar sense problemes el viatge de retorn. Puja a bord de BusGarraf i fes turisme a Valls.

Notícies relacionades

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

Festa de La Mercè a Barcelona, amb BusGarraf

La Festa de La Mercè és una de les celebracions més importants de Barcelona. Enguany, l'esdeveniment es durà a terme fins al 25 de setembre de 2023 i és l'oportunitat, d'aquells que viuen fora de Barcelona, per submergir-se en la cultura catalana. Vols saber com...

llegeix més
Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Visita Tarragona i gaudeix de Santa Tecla 2023

Si estàs buscant una experiència cultural única a Catalunya, Tarragona és el lloc que has de visitar, especialment, durant les festivitats de Santa Tecla 2023. Aquesta tradició, que se celebra fins al 24 de setembre de 2023, és una festa que no et pots perdre. Com...

llegeix més