Gaudeix d’Alegria de Cirque du Soleil, a Barcelona

Spread the love

La companyia canadenca revolucionària en el món del circ, el Cirque du Soleil, arriba a Barcelona! Amb quaranta anys de recorregut, els seus espectacles destaquen per no treballar amb animals i viure, únicament, de les acrobàcies, la dansa i el mim. BusGarraf et porta a Barcelona per a no perdre’t aquest increïble espectacle.

L’espectacle Alegria

Després de 25 anys d’èxits a Espanya, 17 espectacles memorables i 22 ciutats encantades, la companyia canadenca porta de tornada la seva obra mestra: Alegria. Des del seu debut en 1994, Alegria ha captivat a més de 14 milions d’espectadors en 255 ciutats de 40 països. Renovada i amb un total de 53 artistes, aquesta producció emblemàtica promet una experiència atemporal, a l’altura de la seva reputació com a espectacle preferit pel públic. La seva banda sonora, nominada al Grammy, continua sent l’àlbum més reeixit de la companyia.

I l’emoció no para! Per primera vegada, el Cirque du Soleil estarà de gira amb Alegria durant deu mesos a Espanya, començant a Barcelona el 20 de març de 2024. Prepara’t per a gaudir de l’emblemàtic espectacle Alegria a la Ciutat Comtal i ser part d’aquesta celebració històrica.

Arriba a Barcelona amb BusGarraf

Amb BusGarraf, no et perdràs cap pla. Arriba a Barcelona des de municipis com Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú i Sitges, entre molts altres.

Pots consultar totes les parades i els horaris de les nostres línies regulars e.14 St. Pere de Ribes – Barcelona, e.15.1 Vilanova i la Geltrú – Barcelona, e.15.2 Vilanova i la Geltrú – Barcelona (Diagonal) i e.16 Sitges – Barcelona, en la nostra pàgina web.

Notícies relacionades

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix de Sant Jordi a Barcelona, amb BusGarraf

A Barcelona, el Dia de Sant Jordi és una celebració única que brinda una gran varietat d'activitats per a gaudir al màxim d'aquesta tradició. És una experiència on visitar els llocs de llibres i roses en La Rambla i el Passeig de Gràcia, on es poden trobar des de...

llegeix més
Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Celebra Sant Jordi a Sitges, amb BusGarraf

Arriba la tradicional celebració catalana, Sant Jordi, al municipi de Sitges, situat a la comarca del Garraf. Sant Jordi, és un dia festiu en el qual se celebra tant el Dia de Sant Jordi com el Dia del Llibre. Durant aquesta jornada, les persones intercanvien roses i...

llegeix més
L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

L’emoció de la European Le Mans Sèries, amb BusGarraf

La European Le Mans Sèries (ELMS) ha estat la sèrie de carreres preferida pels millors equips i pilots durant l'última dècada, oferint sis carreres de 4 hores en els circuits més desafiadors d'Europa. Les emocionants carreres de resistència europees començaran amb la...

llegeix més