Gaudeix d’Alegria de Cirque du Soleil, a Barcelona

Spread the love

La companyia canadenca revolucionària en el món del circ, el Cirque du Soleil, arriba a Barcelona! Amb quaranta anys de recorregut, els seus espectacles destaquen per no treballar amb animals i viure, únicament, de les acrobàcies, la dansa i el mim. BusGarraf et porta a Barcelona per a no perdre’t aquest increïble espectacle.

L’espectacle Alegria

Després de 25 anys d’èxits a Espanya, 17 espectacles memorables i 22 ciutats encantades, la companyia canadenca porta de tornada la seva obra mestra: Alegria. Des del seu debut en 1994, Alegria ha captivat a més de 14 milions d’espectadors en 255 ciutats de 40 països. Renovada i amb un total de 53 artistes, aquesta producció emblemàtica promet una experiència atemporal, a l’altura de la seva reputació com a espectacle preferit pel públic. La seva banda sonora, nominada al Grammy, continua sent l’àlbum més reeixit de la companyia.

I l’emoció no para! Per primera vegada, el Cirque du Soleil estarà de gira amb Alegria durant deu mesos a Espanya, començant a Barcelona el 20 de març de 2024. Prepara’t per a gaudir de l’emblemàtic espectacle Alegria a la Ciutat Comtal i ser part d’aquesta celebració històrica.

Arriba a Barcelona amb BusGarraf

Amb BusGarraf, no et perdràs cap pla. Arriba a Barcelona des de municipis com Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú i Sitges, entre molts altres.

Pots consultar totes les parades i els horaris de les nostres línies regulars e.14 St. Pere de Ribes – Barcelona, e.15.1 Vilanova i la Geltrú – Barcelona, e.15.2 Vilanova i la Geltrú – Barcelona (Diagonal) i e.16 Sitges – Barcelona, en la nostra pàgina web.

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més