Gaudeix de la Cavalcada de Reis, a Barcelona

Spread the love

Ha arribat un dels dies més esperats pels més petits de la casa: la vigília de Reis, on, a nombroses ciutats i localitats, se celebra la tradicional Cavalcada de Reis, una desfilada plena de carrosses, regals, caramels i música, que omplen els carrers d’il·lusió. BusGarraf et porta a Barcelona perquè visquis una de les cavalcades més rellevants de Catalunya.

Barcelona emplena els seus carrers de llum i color

Avui divendres, 5 de gener, a les 16.30 hores, Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a la Ciutat Comtal a bord de la petita goleta “Santa Eulàlia”, on l’alcalde de la ciutat els farà lliurament de les claus per poder accedir a les llars de totes les famílies.  

Seguidament, a les 18 h, es donarà inici a la Cavalcada pels carrers més emblemàtics, des de l’avinguda del Marquès de l’Argentera fins a la Font Màgica de Montjuïc, amb tot un espectacle de música, llums i colors.

BusGarraf t’acompanya, perquè no et perdis res

BusGarraf posa a la teva disposició les seves línies regulars perquè puguis desplaçar-te fins a la capital catalana, des de localitats com Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú, el Prat de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Sitges i Els Roquetes.  

Pots triar les línies Sant Pere de Ribes – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – Barcelona o Sitges – Barcelona; així com l’autobús nocturn Barcelona – Sitges – Sant Pere de Ribes – Vilanova i la Geltrú – Vilafranca del Penedès, per tornar, de manera fàcil i còmoda.

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més