Gaudeix dels Pastorets Principals de Valls, amb BusGarraf

Spread the love

Al municipi tarragoní de Valls, un any més, s’interpretarà la clàssica obra de teatre nadalenca, Els Pastorets. Aquesta obra és adreçada al públic familiar i pensada per tal que tothom la pugui gaudir, un pla molt atractiu per a tots.

Un clàssic nadalenc a Valls

Els Pastorets Principals de Valls és una obra de teatre que representa la història dels pastors que acudeixen al naixement de Jesús. Els pastorets protagonistes, Garrafó i Fredolic, Mariana i Sulina, et faran passar una tarda molt especial, plena de riures i alguna preocupació. 

L’obra, plena de música, humor i tradició, és un clàssic de Nadal de Valls, on no pot faltar els cuplets irònics sobre l’actualitat política i la vida local.

Viatja còmodament amb BusGarraf

Aquest emocionant espectacle tindrà lloc el 26, 28 i 30 de desembre de 2023, així com l’1, 3 i 6 de gener de 2024, al Teatre Principal de Valls. Amb la nostra línia Valls – El Vendrell – Calafell, pots arribar a la localitat, còmodament, des de diferents municipis. L’autobús et deixarà a 5 minuts, a peu, del Teatre Principal. Consulta la pàgina web de BusGarraf per conèixer els horaris i les parades. 

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més