Gaudeix dels Pastorets Principals de Valls, amb BusGarraf

Spread the love

Al municipi tarragoní de Valls, un any més, s’interpretarà la clàssica obra de teatre nadalenca, Els Pastorets. Aquesta obra és adreçada al públic familiar i pensada per tal que tothom la pugui gaudir, un pla molt atractiu per a tots.

Un clàssic nadalenc a Valls

Els Pastorets Principals de Valls és una obra de teatre que representa la història dels pastors que acudeixen al naixement de Jesús. Els pastorets protagonistes, Garrafó i Fredolic, Mariana i Sulina, et faran passar una tarda molt especial, plena de riures i alguna preocupació. 

L’obra, plena de música, humor i tradició, és un clàssic de Nadal de Valls, on no pot faltar els cuplets irònics sobre l’actualitat política i la vida local.

Viatja còmodament amb BusGarraf

Aquest emocionant espectacle tindrà lloc el 26, 28 i 30 de desembre de 2023, així com l’1, 3 i 6 de gener de 2024, al Teatre Principal de Valls. Amb la nostra línia Valls – El Vendrell – Calafell, pots arribar a la localitat, còmodament, des de diferents municipis. L’autobús et deixarà a 5 minuts, a peu, del Teatre Principal. Consulta la pàgina web de BusGarraf per conèixer els horaris i les parades. 

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més