Gaudeix dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, per les festes de Sant Antoni

Spread the love

Vilanova i la Geltrú, capital de la comarca del Garraf, celebra la seva Festa Major d’Hivern, amb l’esdeveniment per excel·lència, els Tres Tombs, una tradició arrelada a la ciutat que consisteix a recórrer els carrers de la ciutat amb carros i cavalls. Amb les línies regulars de BusGarraf, desplaça’t fins a Vilanova i la Geltrú, sense preocupacions.  

Sant Antoni, patró de la ciutat

La Festa Major d’Hivern de Vilanova i la Geltrú ret homenatge al patró de la ciutat, Sant Antoni Abat, patró, també, dels animals, com a reconeixement a la història rural del municipi.  

El dia gran de la celebració és el 17 de gener, data en la qual es realitzen la majoria dels actes principals, com els Tres Tombs. Durant la resta dels dies festius, també s’organitzen tot tipus d’esdeveniments, com cercaviles, exposicions, balls, correfocs i concerts.

Arriba als Tres Tombs, de manera còmoda

BusGarraf posa a la teva disposició els horaris de les línies regulars a www.busgarraf.cat. Pots desplaçar-te fins a Vilanova i la Geltrú, des de localitats com Barcelona, Sitges, Roquetes, El Vendrell, Tarragona, Cubelles i Cunit, amb les línies de Vilanova i la Geltrú – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge, o Cubelles – Santa Maria – Vilanova i la Geltrú, entre moltes altres. També pots optar per l’autobús nocturn per gaudir de les nits festives a Vilanova i la Geltrú. 

Notícies relacionades

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

Gaudeix del festival Sónar de Barcelona, amb BusGarraf

La capital catalana porta, un any més, un dels festivals de música més importants del sector a nivell mundial: el Sónar Barcelona. El festival de música electrònica i art multimèdia s'ha convertit en la cita anual de referència per als amants de l'estil musical. Amb...

llegeix més
Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

Participa en la Pujada a Miramar de Valls, amb BusGarraf

La Pujada a Miramar és una cursa que es porta organitzant des de 1982 en el municipi de Valls. Es tracta d'una excursió a la muntanya en la qual pots participar de manera competitiva o, simplement, per diversió. Amb BusGarraf pots desplaçar-te fins a Valls, sense...

llegeix més