Gaudeix dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, per les festes de Sant Antoni

Spread the love

Vilanova i la Geltrú, capital de la comarca del Garraf, celebra la seva Festa Major d’Hivern, amb l’esdeveniment per excel·lència, els Tres Tombs, una tradició arrelada a la ciutat que consisteix a recórrer els carrers de la ciutat amb carros i cavalls. Amb les línies regulars de BusGarraf, desplaça’t fins a Vilanova i la Geltrú, sense preocupacions.  

Sant Antoni, patró de la ciutat

La Festa Major d’Hivern de Vilanova i la Geltrú ret homenatge al patró de la ciutat, Sant Antoni Abat, patró, també, dels animals, com a reconeixement a la història rural del municipi.  

El dia gran de la celebració és el 17 de gener, data en la qual es realitzen la majoria dels actes principals, com els Tres Tombs. Durant la resta dels dies festius, també s’organitzen tot tipus d’esdeveniments, com cercaviles, exposicions, balls, correfocs i concerts.

Arriba als Tres Tombs, de manera còmoda

BusGarraf posa a la teva disposició els horaris de les línies regulars a www.busgarraf.cat. Pots desplaçar-te fins a Vilanova i la Geltrú, des de localitats com Barcelona, Sitges, Roquetes, El Vendrell, Tarragona, Cubelles i Cunit, amb les línies de Vilanova i la Geltrú – Barcelona, Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge, o Cubelles – Santa Maria – Vilanova i la Geltrú, entre moltes altres. També pots optar per l’autobús nocturn per gaudir de les nits festives a Vilanova i la Geltrú. 

Notícies relacionades

Participa en el Sitges Rock Trail 

Participa en el Sitges Rock Trail 

Prepara't per a l'emocionant edició de 2024 de la Sitges Rock Trail, organitzada pel Centre Excursionista de Sitges. La setena edició d'aquesta apassionant carrera et portarà a través de llocs emblemàtics del Parc del Garraf. Perquè puguis desplaçar-te a aquesta...

llegeix més