Gaudeix d’un passeig per les platges del Garraf si vens des de Barcelona, Tarragona o Vilafranca.

Spread the love

Per la primavera acostant-se en tota la seva esplendor, BusGarraf pot ser el teu transport per a gaudir de les ciutats de Barcelona, Tarragona o Vilafranca. Aprofita el recorregut de les diferents línies per a visitar les millors platges del Garraf al costat dels teus amics o en família.

Bus Barcelona Vilanova

Si vius en qualsevol racó de Barcelona, llavors la teva millor opció pot ser el bus e15.2 de BusGarraf. Escapa del centre de la ciutat agafant el bus en la parada inicial, situada en la Plaça Francesc Macià, i deixa’t portar en autobusos moderns i confortables.

En menys d’una hora de viatge, arribaràs a Vilanova i la Geltrú, enfront de la mar Mediterrània per a gaudir de l’encant de les seves platges. El primer servei del bus e15.2 part a les 7:55h de Barcelona, mentre que l’últim surt de Vilanova a les 20:50h, per la qual cosa pots passar el dia complet gaudint d’aquest poble.

Bus Vilanova i la geltrú – Barcelona (bus e15.2)

BusGarraf ofereix els serveis de transport públic més convenients de la regió, connectant les principals destinacions entre Barcelona i Vilanova i la Geltrú. Amb autobusos de primera qualitat, pots gaudir d’un passeig ràpid i segur per a arribar fins a les platges més boniques del Garraf.

bus e16

Notícies relacionades

El Trencanous arriba a Valls

El Trencanous arriba a Valls

El ballet clàssic ‘El Trencanous’ aterra a la localitat de Valls, divendres que ve, 15 de desembre, a les 20 hores. Es tracta de l'obra mestra de Pyotr Ilyich Tchaikovsky, escenificada per Classic Stage, amb el suport de l'Ajuntament de Valls. Amb les línies...

llegeix més