Gaudeix del Rally Internacional Barcelona – Sitges, amb BusGarraf

Spread the love

El Rally Internacional Barcelona-Sitges celebra la seva 66a edició. Aquest Rally és un dels més emblemàtics i antics de cotxes d’època a Europa. Aquest esdeveniment atreu entusiastes dels vehicles clàssics de tot el món. BusGarraf posa a la teva disposició les seves línies regulars per a desplaçar-te, còmodament, entre aquestes dues ciutats.

La 66a edició del Rally Internacional Barcelona-Sitges

El Rally Internacional Barcelona-Sitges, es durà a terme els dies 6 i 7 d’abril de 2024. L’esdeveniment inclourà l’avaluació de més de cent automòbils i una dotzena de motocicletes per un jurat especialitzat, que també determinarà els guanyadors en cinc categories d’automòbils segons el seu any de fabricació.

El dissabte, 6 d’abril, s’exposaran els vehicles en l’avinguda Diagonal de Barcelona i, al seu torn, es realitzaran les verificacions tècniques d’aquests.

En el matí del diumenge, 7 d’abril, es durà a terme la mateixa desfilada. Els participants, vestits concordes a l’època del seu vehicle, acudiran a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, on iniciarà el recorregut. Desfilaran per les carreteres costaneres, entre la Ciutat Comtal i Sitges, on es finalitzarà l’esdeveniment amb l’exposició dels cotxes en La Fragata.

Viatja còmodament amb BusGarraf

Per a arribar al Rally, pots comptar amb els serveis de transport de BusGarraf. Si vols desplaçar-te fins a Sitges, disposes de les línies regulars e.16 Sitges – Barcelona i Vilanova i la Geltrú – Roquetes – Sitges – Aeroport – Bellvitge. Si prefereixes gaudir-lo a Barcelona, també tens a la teva disposició les línies regulars e.14 St. Pere de Ribes – Barcelona, e.15.1 Vilanova i la Geltrú – Barcelona i e.15.2 Vilanova i la Geltrú – Barcelona (Diagonal). Consulta els horaris i les seves parades en la nostra pàgina web.

Notícies relacionades

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

Celebra la festivitat de Corpus Christi a Barcelona

La festivitat del Corpus Christi, una de les celebracions catòliques més importants, es transforma en un esdeveniment social i festiu a Barcelona. Durant aquest esdeveniment, la ciutat s'omple de color i alegria, fusionant la tradició amb el festiu en una experiència...

llegeix més
Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

Descobreix la platja de Cunit, amb BusGarraf

A la comarca del Baix Penedès, pertanyent a la província de Tarragona, trobem el petit municipi costaner, Cunit, tranquil i ideal per a visitar-lo en família. El paisatge que ens ofereix és típicament mediterrani, destacant les calmades aigües marítimes i la serra...

llegeix més
Viu la Fira Modernista de Barcelona

Viu la Fira Modernista de Barcelona

La Fira Modernista de Barcelona celebra la seva 18a edició. La capital catalana es teletransporta en el temps i torna a viure, durant tres dies, en finals del segle XIX i principis del XX. Desplaça't fins a la localitat, sense preocupacions, amb les línies regulars de...

llegeix més